PR CUAET
-
Або у консульстві замовте. Дивно тоді що питаєте. Ви ж мабуть прізвище міняли, треба підтвердити на підставі яких подій
-
Перевірте свою пошту. Нам з сином прийшов на різні імейли. Такі, які вказували у алкації.
-
Аа свідоцтво про одруження та смерті , нема нічого в дії , але це я відновила , дякую
-
Розкажіть, будь-ласка, які загалом умови на renewal/switch? Відсотки будуть вище ніж advertised в цей час на купівлю? Знову структура платежів зміниться-більше буде іти у відсотки, а не у equity? Дякую.
-
Ті що він був вашим чоловіком, смерть …
-
Так не працює. На кордоні не можуть подаватися ті хто з візових країн. Справа в тому що виїзд/вїзд на земному кордоні з США, не потребує Канадської візи. Відповідно на кордоні з США, ми де факто не є "візовими" і тому там працює флагполінг для нас.
-
Які саме ?
-
Lump sum-великий внесок відразу в equity
-
Спробуйте через Дія всі витяги взяти
-
Lump sum - це що?
-
Теоретичні ризики є звичайно при будь яких перетинах кордону. Бо віза не дає абсолютого права вїзду. Але в загальному, так, те що 6 місяяців зазвичай не проблемаа
-
Дякую
-
Дякую, Олена! Ви мене заспокоїли)
-
ви маєте написати, що він помер (дата, де) і що ви вдова. цього має бути досить.
-
А якщо мій чоловік , умер 4 роки назад ще в Маріуполі .. а зараз чи треба його подавати в документах , подає сестра рідна документи на воззʼєднання сім’ї , і якщо треба то які документи по ньому треба надавати? Де їх брати 🥹🙄🤯
-
І на момент подачі і вибірки
-
Це дві окремі процедури. Спочатку роботодавець робить LMIA-exempt job offer in employer portal А потім ви подаєтеся на employer-specific, LMIA-exempt work permit
-
Ні, не помилка! Сам документ eCoPR має дату expire. Це не PR закінчується в тих датах, не переживайте!
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya
-
Дивлячись на яку програму ви хочете пройти. Для експрес ентрі в основному потрібно 7 балів з 12 по шкалі nclc. В різних екзаменах це різні бали по різним компетенціям. Тут десь вище скидали посилання на таблицю переведення балів з екзаменів у цю шкалу
12 Jan 2024, 17:45
257705/474652
4 days ago