PR CUAET
-
Ні, в мене немає родичів з PRом - номінвційну через Альберту, а потім Федеральну
-
Я як би для себе розумію, що це є логічно, хоча моя дівоча фамілія також як і по бітькові, але в усіх його канадських документах нема «по-батькові», а українського паспорту він не мав ніколи, бо поїхав ще дитиною
-
Так, але там якось сказано що типу до моєї сімʼї яку я вказую в анкеті, ніде не сказано про свідоцтво як документ , що показує лінію рідства. Хочеться просто зробити все правильно
-
пункт 11 в переліку всіх документів. форма 0190
-
Також я не бачу форми 5562( your travel) - suplementary information in the check list. я так розумію її не обов'язково заповнювати про подорожі
-
Підкажіть будьласка, форма 5669. Батько головний аплікант. Потрібно на всіх дітей старше 18 років заповнювати цю форму, навіть якщо вони не їдуть до Канади?
-
@OstapBosak
-
Будь ласка, ткніть мені, де написано про те що потрібно прикласти свідоцтво про народження (якщо брати сестри) канадському родичу? Я не можу це знайти ці в його формі ні в своїй.дякую
-
Спасибо большое
-
Доброе утро. Через консульство России в Канаде удалённо. На сайте консульства есть вся информация. И анкета, и список документов
-
Доброго дня. А ви будете подаватися по новій програмі PR для родичів чи по якись іншої?
-
Прямої, чи точніше передбаченої немає. Але якщо ситуація як в пості вище - то впринципі можна спробувати схитрити
-
Якщо поточний перміт на 3 роки, і підстав немає, то можуть просто відхилити заявку або відмовити. Але якщо перміт короткий, і є підстава на продовження - то можливо є зміст поставити дати на 3 роки вперед - може і пройде
-
Не мало б
-
Обговорювали з колегами. Сокоріш за все буде якийсь транзитний період коли поки можна буде користуватися старим форматом. Ну а потім напевно прийдеться робити апостилювання. Зате буде меньше питань якого переклада використовувати, і чи треба нотаріат. Але майже точно робота з документами стане дорожчою. Поки що офіційно ніяких змін зі сторони Імміграції ми не бачили - але як будуть новини, будемо читати, розбиратися і діяти відповідно
-
Потрібна. Або як мінімум дуже бажано. Якщо неможливо отримати, бажано показати (документами) що ви намагалися зробити
-
якщо просто транзитом пару днів через європу можна не вказувати Але якщо були в Європі довго і вилетіли в Канаду - я вказую
-
також
-
Так
-
Можливо вам немає 18ти, або 18ть виповнилося в Канаді і нікуди не їздили - тоді до вас це not applicable
12 Jan 2024, 17:45
25788/465915
26 minutes ago