PR CUAET
-
Дякую, ми з вами сусіди 😀 (17.11). Якось листопад вони беруть геть вибірково, то 3.11, то 17.11, то 08.11, то 24.11. Тому не знаєш коли буде свято на твоїй вулиці 😉😀
-
Почитайте цю гілку трохи вгору, там є вся хронологія того як люди ловлять слоти. Це не простий і не легкий процес. Є ціла інструкція як це робити та і те навіть вона не гарантує що ви отримаєте слот. У вас є буквально півсекунди щоб встигнути записатись і при цьому вам ще і треба бути швидшим за кілька десятків інших бажаючих.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, коли має прийти дипломатична пошта? Подавалися на закордонні паспорти в травні, виготовлені в липні, і все ніяк…не дійдуть
-
Так і робитиму, дякую
-
Може хтось стикався з проблемою,Резерв + не дає QR- код бо інформації в "оберіг"неповна.Хтось знає як це виправити?
-
Зверніться до канадського україномовного нотаріуса. Вони можуть підписати онлайн по відео звʼязку з чоловіком. Бо українські нотаріуси звісно не підпишуть форму англійською. А потрібна саме форма.
-
13.11.2023 Аор в січні
-
Можете спробувати знову за деякий час.
-
Та я роблю так , на 2 роки вперед нічого не має. Дякую
-
Ліза, а коли ви подавалися і отримали АОР?
-
Дякую, не відповідають((
-
Тут зазначено, що ви маєте їм надіслати листа з контактними даними, зазначенням консульскої дії та копіями документів, що підтверджують вашу пільгу. Вам мають відповісти так само листом.
-
Швидше за все, наступні слоти будуть через вівторок, 1 жовтня, від 17.55 до 18.30 за часом консульства. Але дати треба перевірити - на сторінці фейсбук і в гілці "Слоти" люди писатимуть заздалегідь.
-
Поруч із написом "консульські послуги" є кнопочка "запис на прийом".- туди заходите, заповнюєте все, що треба, і там дивитеся. Спробуйте.
-
Як його ловити? Заходжу кожен день на сайт місць немає зовсім
-
Ви мені написали що на сторінці фейсбук буде посилання на сайт де записуватись. Я цей сайт знаю що ви мені скинули . Думала є інша сторінка для запису. На цій сторінці слоти не зʼявляються
-
Тільки ловити слот, без запису документи не приймуть
-
Пробуйте з іншим нотаріусом, нам зробили. Можливо, він показував скан моїх документів, але у згоді вказано лише дані свідоцтва про народження дитини.
-
Нажимайте кнопку сабміт, якщо ви щось недозаповнили або недогрузили все одно видасть червоним пропущені поля.
-
Сказал натариус что надо на кого выписывать доверенность его паспорт
12 Jan 2024, 17:45
258025/449403
less than a minute ago