Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Спочатку треба зловити слот у відповідному консульстві на відповідні консульські дії, підготувати документи, приїхати у вказаний у слоті час, подати документи й чекати. Для чоловіків є додаткові вимоги щодо військових документів. За 2 місяці до закінчення можете продовжити паспорти без запису. Але додаткові документи для чоловіка вимагають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Vatuliak
    wrote on last edited by
    Також подались 2 листопада, біометрія в 20х числах листопада і після того тиша.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668194487T Offline
    t668194487T Offline
    Евгения
    wrote on last edited by
    Доброго дня, цікавить зробити закордонний паспорт собі та чоловіку в Едмонтоні , хто робив нещодавно це реально? Бо онлайн черг немає . Поділіться будь ласка досвідом бо паспорти закінчуються в 2025, гадаємо куди їхати робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    делаете небиометрический аннулированным в консульстве. можете даже себе его оставить, не обязательно им отдавать. сохраняете текущий биометр до 25 года и оформляете новый биометрический. итого: будет на руках 3 паспорта- 2 действующих, 1 аннулированный
    1 Reply Last reply
    0
  • t1237190930T Offline
    t1237190930T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Дякую, що додали мене до своєї групи! Не забудьте зробити мене Адміністратором (Як це зробити), інакше я не зможу відповідати на команди. Запустіть мене в приватному чаті, щоб я міг надсилати вам повідомлення про помилки, не засмічуючи цю групу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    /start@GHClone5Bot
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Мій виїхав на територію рф, щоб у довіреності не було днр, і там зробив згоду. Тепер буду тут перекладати й додавати. Багато пишуть про засвідчення відповідної форми тут, у Канаді, онлайн. Але мій нотаріус сказав, що цей метод можливий, якщо інших варіантів немає. Нотаріус попросить копію свідоцтва про народження дитини, номер паспорта тощо. Краще питати в конкретного нотаріуса, який буде засвідчувати підпис, які документи потрібні. Я надавала українське свідоцтво про народження і український закордонний паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ми зараз не говоримо про людей, які подаються у серпні, ми говоримо про ситуацію листопадових і грудневих заявок, яких пропустили з аор, в яких зникли заявки, в яких не бачать документів прикріплених. Ви хоч би до кінця розібралися про що йде мова, перед тим як поради роздавати. І все ж таки, як ви самі написали, у вас є заявки з тимчасовими аор, тобто ви телефонували і їх отримали, а навіщо? Чому ж не прислухалися до своїх же порад і не панікували, що дасть той тимчасовий аор? Дуже зручно іншим розказувати що робити, а при цьому прикриватися конфіденційною інформацією. На цьому розмову закінчено. Гарного дня
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Будь-де, лише про умови і години прийому читайте на сайті відповідного консульства.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Трошки не так. Якщо у вас є 2 діючих закордонних паспорта (строк одного з яких менше 12 місяців, але він все ще дійсний, хоч 1 день з цих 12 місяців) то ви звісно можете прийти у консульство, але вам відмовлять, бо не мають права забирати на знищення дійсний паспорт. Якщо у вас всього один дійсний (хоч 10 років ще його строк) ви маєте право зробити другий в будь який день, і залишити собі перший паспорт, написавши заяву у консульстві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t350576348T Offline
    t350576348T Offline
    Viktoria Pirogova
    wrote on last edited by
    У мене подача 2 листопада Я сдала біометрію 8 грудня, і з тих пір тиша Багато разів писала на веб форму і мені завжди відповідають що аплікацію бачать просто чекайте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Так це що виходить, що ми тут всі ділимося конфіденційною інформацією, щоб для всіх було зрозуміло, на якому етапі видача АОР, еліджибіліті, екопр?! А тільки Ксенія, вважає що цієї інформацією вона не буде ділитися, цікаво 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    А нащо той імітрекер тоді 😂та цей чат взагалі? Якщо ніхто не буде ділитися чи є в них заявки та на якому етапі 🫠🫢
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Саме так тому що це нічого для вас не змінить. В нас є заявки з аор,з тимчасовими і без тимчасових. І що далі?Паніки немає. Люди від початку знали що це все на довго. Є і такі які подалися в серпні. Але спокійно чекають і знаючи що програма закривається. Це як лотерея. Ви нічого не зробите. Або ви отримаєте пр або ні. Хіба ви цього не розумієте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ox R
    wrote on last edited by
    Дякуємо що ділитесь конфіденційною інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7036886794T Offline
    t7036886794T Offline
    Haven Language Program
    wrote on last edited by
    Напишіть, будь ласка, свою фамілію в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1223416913T Offline
    t1223416913T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    В будь —якому відділенні
    1 Reply Last reply
    0
  • t6155706446T Offline
    t6155706446T Offline
    Maryna Onuwaje
    wrote on last edited by
    В Едмонтоні продовжують.
    1 Reply Last reply
    0
  • t303118877T Offline
    t303118877T Offline
    Oleksandr Veleten
    wrote on last edited by
    А хтось знає до котрої години консульство в Оттаві? Ніби було до 13:00 а Гугл каже до 12:00
    1 Reply Last reply
    0
  • t507305629T Offline
    t507305629T Offline
    Nik Datsko
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, продовжити паспорт можна лише в Оттаві? Чи в будь якому відділі, наприклад, в Едмонтоні?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags