PR CUAET
-
мені теж будь ласка
-
Да, ответили я сказала что форма representativк заполнена и подписана. Но аппликацию не нашли и типа ошибка в системе у них сейчас. А ошибка или чтоб отстала я - непонятно
-
Отправил
-
В личку можете отправить?
-
підкажіть, будь ласка, я працював пів року в Торонто кухарем, тепер уже працюю півроку в Калгарі. Щоб податись на провінційну програму калгарі треба ще попрацювати півроку, щоб був рік і тільки потім подаватися? або можна вже подаватися на провінційну, тому що в сумі з Торонто я вже маю 1 рік стажу. Дякую заздалегідь
-
Если моднраторы разрешат, опубликую. Можете на украинском просто в поиске в телеге написать Український рух пацифістів. Там есть вся информация.
-
Вітаю, може комусь приходив лист про те, що вони отримали чек про оплату біометрії ( це у випадку якщо відразу не оплатили біометрію). Через який час після отримання цього листа ви отримали лист запит на здачу біом даних?
-
Знайома після відправки ще деяких документів- через 9 днів отримала номінацію. Це- добрый знак, тому що Вашу заявку вже розглядають)
-
І ще питання. Якщо ВРУ може розглядати законопроекти і без комітету. Поясніть, нащо цей комітет існує, і всі законопроекти йдуть спочатку їм на стіл для розгляду? Щоб було?
-
І ще питання,якщо можна... Скажіть,будь ласка,при подачі документів (якщо за сім'ю подається один) на провінційному етапі по програмі Alberta Opportunity Stream вся інформація надається лише про того,хто працює і подається ( чоловіка)? Документи дружини і дітей подаються вже на федеральному етапі?
-
Добрий день, хтось подавав нещодавно заявку на IQAS? Які зараз приблизні терміни розгляду?
-
Зрозуміло, дякую
-
Доброго дня. Не підкажете скільки коштує в них перевести довідку про несудимість?
-
Всім привіт. Підкажіть, як часто на сайті CELPIP розпродажі трапляються? Може хтось помічав динаміку? :)
-
Дякую Вам за відповідь! Тобто ніяких додаткових документів не потрібно по цих пунктах? Достатньо лише надати Work permit?
-
А есть ссылка на этот доклад?
-
Скоріш за все всі 11 класів, бо атестат підтверджує саме повну середню освіту за 11 років.
-
переклад будь-який
-
А можна будь ласка посилання на джерело, де ви знайшли той факт, що голосувати за законопроект ВРУ може і без оброблення комітету
-
Класно але в мене немає родичів в Канаді.
12 Jan 2024, 17:45
2580/430434
2 minutes ago