PR CUAET
-
пишете заяву там на місці і залишаєте старий
-
Можна телефонувати до них (зробіть якщо ви ще не дзвонили і спитайте в них тимчасовий номер, чи бачать заявку в системі та документи у ній). Як дзвонити, дивіться у закріплених. Але тимчасовий номер означає що ваша заявка не активна і ніхто над нею не працює. Скажуть чекати далі
-
Доброго дня, спільното! Будь ласка, чи є досвід завірення Довідок про відсутність судимості. Які вимоги?
-
Я вам скажу більше, ми подавалися у листопаді і отримали АОР у січні, але я не можу закривати очі на цю ситуацію, і також підключусь до групи, щоб допомогти тим хто у біді!
-
А чи можна якось звернутися до цих що розглядаються заявки ? Уточнити статус ? Чи не має там помилки ніякої
-
Я за обома руками
-
А якщо в мене один і я хочу ще один то перший треба здавати?
-
Нас таких вже мʼяко кажучи не мало.І це тількі ті що у чаті. Майже за кожну дату листопада є, починаючи з 2 листопада. Усі провінції. Мабуть ми у тих «звільнених» офіцерів
-
Да я написала в заклад. Просто знати як швидко це все вирішується ..
-
Я б краще сконтактував би зі своїм навчальним закладом, вони можуть допомогти з цим. А вже потім подаватися на евалюацію. Бо всеодно вам буде потрібен диплом і додаток на федеральному етапі, тому я б радив вам вирішити проблему тут і зараз.
-
А Ви коли подали заявку і чи є у вас рух по ній, аор отримали?
-
В написаному Вами коментарі це виглядає не як висловлювання Вашої думки, а як порада "НЕ ПАНІКУЙТЕ". При висловлювання саме своєї думки, побудова речення виглядає по іншому.
-
В кінці статті, яку скинула Наталія є контакти журналіста, яка вела розслідування цієї проблеми. Ми можемо написати їй нашу ситуацію. Мижливо вона візьметься за це розслідування
-
Отак подали заявку і все - ніяких рухів не було Просто в кабінеті статус Submitted
-
У нас 27 листопада, нічого не приходило взагалі
-
Немає аор? Яка у вас дата. Ми 16 листопада
-
А як можна діяти в такій ситуації ? В нас теж заявка по цій програмі з листопаду 2023 без жодних рухів
-
Згодна із вами на 100%, а якщо ще брати до уваги, що наша програма закриється за місяць, то що потім робити тим в кого не зрозуміло де ділася або аплікація, або файли із аплікації, або із жовтня ( листопада) чекають на АОР?! Подати заново заяву вже не буде можливості, а IRCC навряд чи визнає, що це їх помилка. Тому і я також вважаю, що вже пройшов час сидіти тихенько і чекати із блаженною посмішкою. Будь ласка, прочитайте статтю, яку скинула Наталія, що вже навіть розслідування було, так як вони присвоюють заявки офіцерам, які вже не працюють!!! А ми тут себе заспокоюємо, що офіцер у відпустці, запої, повільний і т.п. А все банально, що просто присвоюються заявки не існуючим офіцерам, і ось та безодня куди може потрапити кожний. Тому ми повинні діяти, а не сидіти мовчки
-
Ви маєте право на два діючих паспорта, якщо ви оформлюєте новий, то один з них прийдеться здати
-
Вони ж не забирають перший паспорт?
12 Jan 2024, 17:45
258108/435863
4 minutes ago