PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка ,чи можна у відділенні поліції подати запит щоб отримати довідку (витяг)про несудимість?
-
-
Доброго вечора! В мене сім’я - чоловік, донька 10 років та 2 сина 20 та 22 роки. Я буду подаватися на PR на сім’ю. Чи вказувати синів, чи можуть вони отримати PR якщо мені буде затверджено?
-
Подорожі. Якщо Канада була кінцевим етапом і я з того часу не виїзжала, я ж не вказує це як подорож, правильно?
-
Є гілка по celpip там є рекомендації
-
Якщо не будете працювати в освіті, медицині чи с/г, міняти перміт не потрібно.але обов'язково пройти медкомісію до 90 днів ,навіть якщо ви приїхали на місяць
-
Я знаю,що продовжували: 1. Коли міняли паспорт 2.коли короткий термін ворк перміта був Тому сумніваюся,що поміняють просто так Можете попробувати на зняття обмежень. , знімала як педагог, але мені прийшов на ті самі дати,що і попередній
-
фвсі де є штампи перетину кордону
-
Глибоко поки не занурювалась в тему. Але на сьогоднішній день з доступних імміграційних програм по Квебеку, де ми є, потрібен досвід роботи 2 роки та рівень мови. Тож все одно потрібно буде швидш за все продовжувати вп. Ось і цікаво, ця можливість тільки для подовження тих пермітів, що закінчують строк, чи все таки є й інші можливості
-
На якій підставі ви збираєтеся ще один отримувати? Що їм писати будете в коментарях?
-
Щиро дякую! Я так розумію, можна спробувати. Гірше від того ж не буде, я правильно розумію?
-
Питання про Personal history. Якщо я тут в Канаді одночасно працювала весь цей час і вчила в коледжі англійську, це все треба вказувати з однаковими датами?
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно police clearance для подачі ПР по програмі з'єднування сім'ї. В переліку документів вказано, if applicable. що це означає?