PR CUAET
-
Ви коли подавали не питали при отриманні треба резерв ще раз показувати чи ні? Дякую.
-
Спасибо большое! Это сюда, правильно? secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
У мене комірник 🫠
-
В мене у резерві "будівельник".
-
Было бы мне хотя бы 35))) я для сына интерксуюсь
-
Я був за кордоном на момент війни . Скачав резерв + , там просто частково придатний Ц воєнний стан. І все ок поки що . Напишу в групу коли отримаю 😀
-
Работа тяжелая но можно быстро заработать. Я отъездил на таком 4 месяца. По поводу языка и денег… ну… Кому как везет. Кто то прилетает с 100к и толку нет а кто то с 30$) Я бы все же советовал тебе Иллинойс, там сейчас легко стартануть.
-
Ви також з категорії доджерів? Бо я хвилююсь, що мені не перешлють.
-
Дуже дякую ☺️
-
Web form
-
Дякую, буду питати
-
Жах, немає ніякої комунікації з громадянами, все на рівні - хтось сказав, передай далі, то може є сенс хоча б попередити за два місяці, чи отак раптом люди половили слоти і на тобі
-
Кілька днів тому людина яка була у Оттаві запитала, їй сказали що з 1го числа не прийматимуть. Але ви краще їм напишіть, може скажуть що ок раз слот є Ось пост t.me/prcuaet/55035/304142
-
Доброе утро, скажите, пожалуйста, куда можно написать, чтобы исправить фамилию. 🙏🏻 IRCC отправили приглашение на биометрию на старую фамилию, по ней я заполняла форму на CUAET. Но потом я поменяла фамилию и здесь в Канаде я уже иду по другой фамилии и на PR я подавалась по новой. Не понимаю, почему подтянулась старая фамилия с заявки на CUAET. 🙏🏻
-
Ясно, спасибо
-
Пишу слова подяки @Margo2145 та її команді. Я дуже задоволена вашою роботою, зворотний зв'язок, пунктуальність та відповідальності. Бажаю процвітання вашої компанії! Усім рекомендую. Дякую вам величезне ❤️
-
Дивіться гілку Хронологія
-
Я в Італії паспорта роблю. Там хто зна, яка в них дип.пошта.
-
так, але і дип.пошту обіцяли на кінець вересня також
-
Це якщо dhl?
12 Jan 2024, 17:45
258165/396857
6 minutes ago