PR CUAET
-
Web form
-
Доброе утро, скажите, пожалуйста, куда можно написать, чтобы исправить фамилию. 🙏🏻 IRCC отправили приглашение на биометрию на старую фамилию, по ней я заполняла форму на CUAET. Но потом я поменяла фамилию и здесь в Канаде я уже иду по другой фамилии и на PR я подавалась по новой. Не понимаю, почему подтянулась старая фамилия с заявки на CUAET. 🙏🏻
-
Пишу слова подяки @Margo2145 та її команді. Я дуже задоволена вашою роботою, зворотний зв'язок, пунктуальність та відповідальності. Бажаю процвітання вашої компанії! Усім рекомендую. Дякую вам величезне ❤️
-
Я в Італії паспорта роблю. Там хто зна, яка в них дип.пошта.
-
Це якщо dhl?
-
Доречі чи можна так - перед новим терміном погасити будь-яку суму без пенальті? Я ж ніби можу перейти взагалі в іншу фінустанову з залишками моргеджу? Цікавить цей перехідний етап по закінченню дії term 5 років.
-
Павел, дякуємо за таку корисну інформацію та поради. У вашому прикладі fixed 5 років : не підкажете - в яких випадках я дуже захочу робити додаткові внески, зменшуючи тіло кредиту, замість того, щоб банально ці гроші регулярно класти на GIC хоч в межах TFSA (тоді не буде податку на доходи), хоч навіть по-за межами будь-яких «парасолек» типу RRSP, RESP…? (й по завершенню 5 років term - я маю ті самі відкладені гроші, плюс відсотки доходів, які всі можу кинути перед новим term для зменшення тіла кредита)
-
Доброе утро, скажите, пожалуйста, куда можно написать, чтобы исправить фамилию. 🙏🏻 IRCC отправили приглашение на биометрию на старую фамилию, по ней я заполняла форму на CUAET. Но потом я поменяла фамилию и здесь в Канаде я уже иду по другой фамилии и на PR я подавалась по новой. Не понимаю, почему подтянулась старая фамилия с заявки на CUAET. 🙏🏻