Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t435461983T Offline
    t435461983T Offline
    Lesya
    wrote on last edited by
    Всім привіт. При намаганні евалюювати диплом виявилася помилка в моєму прізвищі. В додатку до диплома Підкажіть пліз які мої подальші кроки? В кого був такий досвід?🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t1391755699T Offline
    t1391755699T Offline
    Єлізавєта Аараб
    wrote on last edited by
    Вітаю,чи є тут люди у кого чоловік чи дружина не є громадянами України та які вже подавалися по цій програмі і мають якусь відповідь? Буду вдячна за будь-яку інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t1240944205T Offline
    t1240944205T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Дякую вам велике
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    А що у відмові було?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Доброї ночі. Будь ласка, порадьте готель/мотель, де можна зупинитися у Торонто. Хочу прилетіти за один день перед записом. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t568760117T Offline
    t568760117T Offline
    YuraKha
    wrote on last edited by
    Я зробив вже 6 запитів. Після першого - через місяць прийшла відмова. А дружині прийшла довідка через 5 хвилин.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Поки що Торонто та Оттава приймають людей з інших округів, але слоти викладаються в той же час в обох консульствах. Спробуйте, щоб хтось ловив у Торонто, а хтось в Оттаву в той же час.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1240944205T Offline
    t1240944205T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Дякую вам спробую
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133431250T Offline
    t2133431250T Offline
    Valeriya
    wrote on last edited by
    Я теж не змогла в Едмонтоні, теж ловила 4 місяці, вчора спіймала в Оттаві. Там легше. Спробуйте
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    позвоните узнайте, в какой офис попала анкета. будете знать сроки ожидания
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    MKAYT
    wrote on last edited by
    Щиро дякую) Надобраніч 🌙
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Ще раз. Не тегайте мене. Я на таких як ви людей час не витрачаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira Budko
    wrote on last edited by
    Дякую. Та ні , я теж не хочу морочити голову, краще здам нову. Бо ще маю плутанину з тими UCI номерами, в новій формі на медицину вони вже прописали новий
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Китаєць не перевірить дійсність витягу бо української не розуміє, а посилання буде на сайт і відомості українською. Це по-перше. А по-друге, я такий витяг з qr кодом за день намалюю з посиланням на мій сайт-близнюк сайту МВС. Якщо ви думаєте що тут всі лопухи офіцери сидять, то бажаю успіхів експериментувати. Ваше право. І ще, в мене задали питання не ви, а інша людина. Відповідь була не вам, тому будь ласка не намагайтеся мене переконати. Я маю своє бачення, яке обгрунтувала. Спілкуватися з людиною, яка в зневажливому тоні всіх принижує називаючі "трєвожнимі" бажання не маю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Ви звичайно можете написати листа офіцеру як вже хтось це робив, з посиланням на те що приймають стару медицину до жовтня, і додати її. Не знаю як скоро офіцер ще побачить і прийме рішення. Тому ми вирішили зробити нову і не морочити голову не собі не офіцеру 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira Budko
    wrote on last edited by
    Так, прийшов лист з формою на медицину з повністю заповненими моїми даними. Я теж думаю йти та заново здати і не чекати. Мабуть вони запросили нову тому що в старій медицині у мене інший UCI номер. Мені його змінили коли зняли обмеження з ворк перміту в 2022 році, це було після медицини.
    1 Reply Last reply
    0
  • t473027098T Offline
    t473027098T Offline
    Maryquize
    wrote on last edited by
    Если сдавали первый раз, то сделайте себе скидку на стресс. Я первый раз сдала на 8789, потом второй раз пошла и с минимальной подготовкой сдала на 10,9,10,11. Второй раз уже знала, что будет и сдавала сутра в выходной на свежий мозг. Так что попробуйте еще раз, может баллы будут выше из-за отсутствия эффекта неизвестности от обстановки на экзамене.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Подавав на візитор дівчині з Австрії с травня після біометрії тиша)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags