PR CUAET
-
Поки що Торонто та Оттава приймають людей з інших округів, але слоти викладаються в той же час в обох консульствах. Спробуйте, щоб хтось ловив у Торонто, а хтось в Оттаву в той же час.
-
Китаєць не перевірить дійсність витягу бо української не розуміє, а посилання буде на сайт і відомості українською. Це по-перше. А по-друге, я такий витяг з qr кодом за день намалюю з посиланням на мій сайт-близнюк сайту МВС. Якщо ви думаєте що тут всі лопухи офіцери сидять, то бажаю успіхів експериментувати. Ваше право. І ще, в мене задали питання не ви, а інша людина. Відповідь була не вам, тому будь ласка не намагайтеся мене переконати. Я маю своє бачення, яке обгрунтувала. Спілкуватися з людиною, яка в зневажливому тоні всіх принижує називаючі "трєвожнимі" бажання не маю.
-
Ви звичайно можете написати листа офіцеру як вже хтось це робив, з посиланням на те що приймають стару медицину до жовтня, і додати її. Не знаю як скоро офіцер ще побачить і прийме рішення. Тому ми вирішили зробити нову і не морочити голову не собі не офіцеру 😁
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
-
Так, прийшов лист з формою на медицину з повністю заповненими моїми даними. Я теж думаю йти та заново здати і не чекати. Мабуть вони запросили нову тому що в старій медицині у мене інший UCI номер. Мені його змінили коли зняли обмеження з ворк перміту в 2022 році, це було після медицини.
-
Если сдавали первый раз, то сделайте себе скидку на стресс. Я первый раз сдала на 8789, потом второй раз пошла и с минимальной подготовкой сдала на 10,9,10,11. Второй раз уже знала, что будет и сдавала сутра в выходной на свежий мозг. Так что попробуйте еще раз, может баллы будут выше из-за отсутствия эффекта неизвестности от обстановки на экзамене.
-
Ніхто не знає точно. Відправляйте що є. Ще справи з новими довідками не розглядалися, немає досвіду
-
Українське свідоцтво про народження ви ніяк не зробите, отримуєте канадське свідоцтво про народження робите переклад на українську мову, апостиль і звертайтесь в консульство з заявою про визнання дитини громадяном України по громадянству батьків, отримуєте довідку та робите дитині укр закордонний паспорт або вписуєте дитину в свій.
-
Завтра 19 вересня професійний mortgage broker Борис Сапожников організовує вебінар: bit.ly/FTHBwebinar2024 Пропонує поговорити про те, що зараз обговорюють всі — іпотечні ставки! 📉 Вони швидко падають, і фіксовані іпотечні ставки вже знизилися на цілих 1,50% від свого піку в жовтні 2023 року. А з тим, що Банк Канади знизив свою облікову ставку на 0,75% з червня 2024 року (і можливі подальші скорочення ✂️), ми всі запитуємо себе, наскільки ще вони можуть знизитися. Але є нюанс ⚠️: Фіксовані іпотечні ставки не завжди рухаються синхронно зі скороченнями ставки Банку Канади. Вони більше залежать від дохідності облігацій 📊. Оскільки ринок облігацій очікує подальших скорочень ставки, дохідність вже знизилася. Але додаткові скорочення від Банку Канади не обов’язково означають, що дохідність облігацій — і відповідно, іпотечні ставки — продовжать падати ⬇️. Ринок облігацій може бути таким же непередбачуваним, як і фондовий ринок, змінюючись під впливом економічних новин і даних 📰. Але все ж є можливість для подальшого зниження фіксованих ставок 🏡. Зараз дохідність 5-річних облігацій становить 2,75%, а кредитори зазвичай додають до неї різницю в 1-2%. Це означає, що 5-річні фіксовані іпотечні ставки повинні бути в межах від 3,75% до 4,74% 💡. Зараз більшість 5-річних фіксованих ставок для будинків, у яких проживають власники, становлять від 4,24% до 4,54% — це цілком відповідає очікуваному діапазону 🎯. Отже, так, існує ймовірність, що фіксовані ставки можуть ще більше знизитися, але гарантій немає 🤷♂️. Дивлячись у майбутнє 🔮, великі банки прогнозують подальші скорочення ставок до 2025 року, причому найбільші падіння очікуються у 2024 році. CIBC і TD прогнозують зниження на -1,75%, тоді як Національний банк більш обережний зі зниженням на -1,50%. RBC, Scotiabank і BMO очікують скорочень на -1,25% 📉. Якщо ці прогнози справдяться, ситуація може виглядати дуже перспективно — але наскільки можна їм довіряти? 🤔 Як ми всі знаємо, прогнози можуть змінюватися 🌦️, і в останні роки економісти не завжди були точними 😬. Однак з початку 2024 року вони були досить точні. Чи продовжать вони бути такими ж точними до 2025 року? Поживемо — побачимо 🕒. Тим часом ⏳, хоча є велика ймовірність, що фіксовані ставки продовжать знижуватися, це може статися не так швидко чи різко, як деякі сподіваються. Ми можемо побачити, як іпотечні ставки знову знизяться до 3%, але чи станеться це до кінця 2024 року чи десь у 2025 році — ніхто не знає 🤷♀️. На даний момент одне ясно: ставки йдуть вниз , але темпи й глибина цього зниження залишаються непередбачуваними 🌀. Як завжди, фінансовий світ сповнений несподіванок, тому слідкуй за новинами! 🎢 Борис @BorisYRMA завтра проведе вебінар (англійською), де розповість про деякі ключові аспекти, про які банки зазвичай не говорять. Якщо тобі цікаво, реєструйся! ❗️ПЕРСОНАЛЬНИЙ ПРОРАХУНОК МОЖЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ ІПОТЕКИ❗️
-
В нас так було, отримали новий запит на медицину для бабусі. Робили нову. Офіцер має право запросити нову медицину по різним причинам, у нас я думаю вік. І в вашому запиті на медицину є пдф файл з їменем, номерами, як IME чи щось таке, якщо так то це запит на конкретну людину.
-
Йдіть краще на медицину раз прислали такого листа. Навряд зарахують, скоріше через 30 днів можуть відмовити.
-
Так, прийде на ел.пошту квитанція про оплату її і треба загрузити. Оплата не на сайті, вони перенаправляють на платіжну систему, оплата йде тудою