PR CUAET
-
Щиро дякую! Я так розумію, можна спробувати. Гірше від того ж не буде, я правильно розумію?
-
Питання про Personal history. Якщо я тут в Канаді одночасно працювала весь цей час і вчила в коледжі англійську, це все треба вказувати з однаковими датами?
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно police clearance для подачі ПР по програмі з'єднування сім'ї. В переліку документів вказано, if applicable. що це означає?
-
В сина перший закінчувався через строк дії паспорта раніше ніж 3 роки і наприклад через 1,5 роки отримали інший перміт, всеодно вказувати перший? І якщо перший був візітор а другий стаді? Ще таке ж саме питання по батькам, в них був перміт перший але перевипустили другий тому що не було помітки куает
-
це як раз ми такі. Донька на стадії вже зданної біометрії у травні 2023 по листу про її здачу та подала відповіді на додаткові питання що вона робила , де жила вже після подачі в 2021р. Якщо так программу будуть розглядати і далі - через рік буде ще запрос "а що ви робили та де жили з травня 2023 по травень 2024 року". Але нову довідку про несудимість не питали. Мабуть тому, що вона Канаду не залишала
-
Це теоретично можливо, якщо можуть довести що у вас такого наміру не було ізначально. Але я про такі випадки не чув (скиньте ссилre якщо найдете) Буває інше. Людина отримує ПР через Манітобу, але ззакордону. Прилітає в Торонто. Офіцер питає, а де ваш білет в Вінніпег, А заявник відповідає, а я не їду туди, в мене в Торонто вже є квартира і робота. Відмова в видачі в ПР і розворот на літак додому. Таких випадків якраp є досить багато
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2024-2026.html в планах на 2024 год не указана данная программа для украинских родственников. Интересно, куда они ее по классификации втискивают? Вероятно, в 114 тысяч раздел СЕМЬЯ? Упоминаются и афганцы, и уйгуры, и тюркские мусульмане. Даже опять на 2024 дотянули 3000 заявок по temporary resident to permanent resident pathways , которая тянется с 2021 года.