PR CUAET
-
Доброго вечора, хтось подавався на візу до США для дитини для поїздки зі школою. Чи отримали візу і як довго чекали на результат? Дякую
-
Тобто МВС додало цю фразу бо їм достало що за апостилем до них звертаються і гроші в зубах несуть?) Я, звісно вірю що іноді може так бути, але малоймовірно
-
Мій консультант сказала,що ця довідка не підходить,я замовила в Консульстві,ще чекаю(((
-
Взагалі геніально зробили)
-
Они втулили эту фразу, потому что им постоянно слали эти справки на легализацию и загружали посольство бесполезной работой Тоже всего лишь мое мнение
-
Підходить Переклад зробіть тільки
-
Вам краще взяти консультацію, а не бігати по чатам і перепощувати відповіді. Лише витрачаєте час
-
Апостилюванню чи легалізації підлягають офіційні документи. Тут вони втулили цю фразу яка тепер вказує що цей електронний витяг не є тим документом, який може вважатися офіційним. Принаймні, я так думаю. Офіцер працює з міжнародними документами, які якщо стосуються криміналу точно мають бути офіційними. Це не довідка з роботи яка хоч на колінах може бути написана. Це перевірка особи на кримінал.
-
Ось тут є повна інформація, які документи потрібні для доказу стажу & що саме має містити reference letter - основний документ : Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Навіщо брати на папері? Не розумію 🙈поясніть будь ласка
-
Коли я брала були однакові абсолютно) Зараз форма та ж сама, а печатку електронну вони змінили. Якщо брати на папері а не електронно, то і печатка має бути не електронна. Так в наказі написано. Наказ відкрийте.
-
Коли я брала були однакові абсолютно) Зараз форма та ж сама, а печатку електронну вони змінили. Якщо брати на папері а не електронно, то і печатка має бути не електронна. Так в наказі написано. Наказ відкрийте.
-
6 листопада 😭 без аор
-
справку не надо апостилировать или легализировать. она хороша сама по себе как есть. для иммиграции ни апостиль, ни легализация не нужна. особо тревожные берут справку из консульства.
-
справку не надо апостилировать или легализировать. она хороша сама по себе как есть. для иммиграции ни апостиль, ни легализация не нужна. особо тревожные берут справку из консульства.
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0425-22#Text
-
В агенстві не така як в дії?
-
Дякую за відповідь!
-
Останнє речення не дуже звучить( мабуть офіцеру це не сподобається
-
Ну форма таж сама, а от печатку вони змінили і дописали цю фігню) Яка, на мій погляд, тепер не є дуже добрим сигналом для офіцера (адже її перекладуть). Тому я б в агентстві замовляла тоді або через консула
12 Jan 2024, 17:45
258294/430573
less than a minute ago