PR CUAET
-
🍁Імміграція - ПРОГРАМИ: 🍂 Звідки стільки провінційних програм? 🍂 Імміграційні потоки Express Entry - які програми існують, чим відрізняються, які вимоги 🍂 Гуманітарна програма: тезово основне про програму 🍂 Express Entry : Мої бали – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? 🍂 Ontario : OINP: зміна nocs в Employer Job Offer: In-Demand Skills stream». 🍂 ПР з Н&С (гуманітарної) програми. Основи успішної заяви 🍂 Нова імміграційна ініціатива для тих, хто знає французьку - FMCSP & Розширення програми «Гостинні франкомовні спільноти» 🍂 RNIP: наймальовничіша & найлегша імміграційна програма Канади 🍂 Rural and Northern Immigration Pilot: Умови & Гід по подачі аплікації 🍂 Express Entry провінції Нью-Брансвік тимчасово на паузі 🍂 Альберта: AAIP: важливі серпневі оновлення та можливості для іммігрантів 🍂 Онтаріо : OINP Employer Job Offer Stream : - розширення списків eligible NOCs 🍂 Express Entry: що таке Category-based відбори i чому вони були створені. Додаємо статистику по відборам, вимоги & список актуальних NOCs 🍂 Humanitarian and Compassionate Grounds: Що це? Які фактори впливають на кейс? Як податися? На що звернути увагу? 🍂 Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки 🍂 Онтаріо: PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес 🍂 Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки 🍂 Онтаріо: Полегшення освітніх вимог для викладачів дитячих садків 🍂 Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача 🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача
-
Доброго вечора. Яке саме підтвердження адреси проживання потрібно показати при подачі на паспорт? З контракту про оренду чи їм вистачить адреси яка зареєстрована в банку чи по Sin ?
-
Привіт усім не можу зловити слот в Едмонтон консульства вже 4 місяців намагаюсь сина записати може хтось допоможе
-
З перекладом так
-
Виходить що не треба писати, в татовій анкеті про мене .. а в моїй про нього так?
-
дякую
-
Посилання нема, але якщо ви зайдете у файли групи (просто натисніть на назву групи і виберіть вкладку Файлз) то там знайдете приклади якими ділилися інші учасники
-
вам потрібно діяти за цією інструкцією ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=862&top=17
-
Усім привіт,чи є тут хто хто злапав дату на 23 жовтня? Буду їхати авто тому можу взяти з собою когось(перевага жінкам з дітьми) якщо що маю автокрісло для менших діток. Оплата за дорогу пополам.
-
Якщо qr є то мала б підходити?
-
Так, звісно. Є окрема гілка суто з контактами консультантів. t.me/prcuaet/247885 Я б порадила Остапа, але він не працює по Квебеку. Якщо у вас саме програма з канадськими родичами то можна уточнити, може візьметься. @OstapBosak
-
дякую А є десь посилання на те як це повинно виглядати?
-
До цього багато хто писав що з Дії не підходить бо треба лише з Консульства...насправді все залежить від офіцера, але я ще не бачила чи хтось відписував що подавав її
-
Чи дозволено по правилам групи запитати про імміграційного консультанта? Якщо можна, то поділіться контактами гарного, що працює з Квебеком. Я в Монреалі
-
Вітання, шановні учасники каналу PRCUAET, Дана гілка була створена як навігаційна для зручного пошуку 🍁Інформаційних постів🍁 на теми імміграції & адаптації в Канаді. Зручніше все тримати в 1 гілці, ніж закріплювати в різних чатах, де інфо губиться серед тисячі повідомлень. Навігація працює в вигляді гіпер лінків : натисніть на цікаву для вас тему і вас буде перенаправлено на повний інфо пост каналу. Навігаційна мапа буде поновлюватися і доповнюватися щоразу як зʼявляється новий пост. Гілка відкрита, то ж ми надаємо вам можливість робити запит на пост, тематика якого цікавить саме вас Будь ласка, лише запити на пости, не обговорення Далі публікуємо навігацію Дякуємо
-
Еліджибиті. Саме на цьому етапі можуть зявитись проблеми з аплікацією бо її нарешті почнуть вивчати а також буде дозапит документів. Потім ще буде бекграунд чек без вашої участі а далі знову технічні етапи.
-
Огооо, а її свідоцтво ми не вказували 🥹 так і її свідоцтво про шлюб потрібен?
-
Є в чаті консультанти? Що скажете по новій довідці з дії? 🙈
-
На якому этапі йде розгляд?
-
Для аор так. Дуже багато людей помиляються коли думають що аплікації почали розглядати. Це більше технічний етап отримання номеру аплікації
12 Jan 2024, 17:45
Post 258316 of 393442
5 minutes ago