PR CUAET
-
Це теоретично можливо, якщо можуть довести що у вас такого наміру не було ізначально. Але я про такі випадки не чув (скиньте ссилre якщо найдете) Буває інше. Людина отримує ПР через Манітобу, але ззакордону. Прилітає в Торонто. Офіцер питає, а де ваш білет в Вінніпег, А заявник відповідає, а я не їду туди, в мене в Торонто вже є квартира і робота. Відмова в видачі в ПР і розворот на літак додому. Таких випадків якраp є досить багато
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2024-2026.html в планах на 2024 год не указана данная программа для украинских родственников. Интересно, куда они ее по классификации втискивают? Вероятно, в 114 тысяч раздел СЕМЬЯ? Упоминаются и афганцы, и уйгуры, и тюркские мусульмане. Даже опять на 2024 дотянули 3000 заявок по temporary resident to permanent resident pathways , которая тянется с 2021 года.
-
Привіт 🙋♀️ Хочу поцікавитись, чи траплялись вже кейси, що подавались на продовження WP по CUAET при тому, що перший виданий на 3 роки. Чи це все ж таки можливість тільки для тих, в кого був виданий на менший термін? Дякую за інформацію!
-
В анонсованих планах до 2026 поступове зменшення гуманітарних ПР з 13000 до 8000 на рік www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2024-2026.html . Як 200к українців втиснуться в ці квоти, незрозуміло
-
добрый вечер вопрос по поводу сертификатов в моей профессии допустим написано "Trade certification for electronics technicians (consumer products) is available, but voluntary, in Ontario, British Columbia and the Yukon." это значит что добровольная сертификация только в этих провинциях, а в остальных обязательная или что везде добровольная кроме этих провинций и является ли available trade certification обязательной сертификацей, как понять слово "available" - "доступно" относительно сертификатов