PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, як все ж таки бути ? Я , була заміжня.. тато зі мною, приїхали до сестри моєї в неї пр давно , ми всі рідні між собою, фамілії у всіх різні, то нам треба подаватися як родина одним application? Тк стільки начиталися, що криша їде 🥹🙏
-
Я уже микроинсульт получила😅 только собрали все документы 🙈WES как всегда отличился)))) Спасибо больше, будем пробовать ☺️ Nova Scotia
-
Напишить детально сiтуацiю, i я розкажу. Можете вигадати цифри/факти 😉 Наприклад: 1) купляемо iснуючу квартиру в Альбертi за $300K, 2) Downpayment: 5%, 3) Статус в Канадi - CUAET, 4.1) Хочемо взяти Fixed/Closed rate на 2, 3, 5 рокiв, або 4.2) Variable/Closed на 5 рокiв (на 3yrs бувае але нема сенсу брати), Хочете зрозумiти: - якi будуть penalty якшо ми виплатимо iпотеку ранiше закiнчення контракта/термiна 2, 3, 5 рокiв - Variable/Closed rate vs Fixed/Closed; - чи будуть/можуть зменшуватися ставки самi по собi, або чи можемо ми iх зменшити в #4.1 або 4.2 на протязi дii контракта за Банком; - я якоi сiтуацii варто брати Fixed/Closed i в якоi Variable/Close - наприклад: не знаемо шо буде чере 2 роки i може будемо повертатися в Украiну - або накидайте приклади сiтуацiй, i напишу шо саме треба вибрати в кожнiй з них; - давайте конкретнi питання з контекстом (див вверху # 1-4) i будуть конкретнi поради ))
-
Для підтвердження укр досвіду роботи основного апліканта, за який були зараховані бали, крім референсу, хто як подавав pay stubs/виписки по заробітній платі? Їх 24 на рік, декілька років. Або є довідка про доходи з Дії - один документ на рік, але без назви роботодавця. Звичайно все можна перекласти на англ. Але що має сенс додавати? PNP+EE, на етапі ЕЕ.
-
Щось в мене відчуття що людина ніколи і не нюхала американського повітря 😆
-
Це дебітка…