PR CUAET
-
То шось з розряду фантастики 🙂 Такого нема в Канадi. Який банк то вам наспiвав? 😉
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, подаю маму по цій програмі. Тата, який невиїзний знаходиться в Україні, вказую як депендент. Чи потрібно мене також вказувати в її заявці як депендент (я вже подала окрему заявку на себе по цій програмі раніше, зараз в очікуванні), чи лише тата? І що потрібно вказувати accompany чи non-accompany?
-
В консульстві дадуть бланк заяви, щоб залишити паспорт
-
Вы на work permit подавали?
-
Підкажіть, чи можно при подачі на закордонний паспорт дитині, залишити також той який є на даний момент?
-
Я брал консультацию, очень толковый спец. Не знаю, можно ли тут писать других специалистов, которые не в этой группе
-
Підкажіть, чи можно при подачі на закордонний паспорт дитині, залишити також той який є на даний момент?
-
Також подумала про це , А як його зняти ? Чи є можливість зробити це в онлайні чи треба до них йти ?🥹🤯
-
Toronto: Available slots on: 2024-09-26
-
Це Ви дуже рано залогінилися. Я вчора зайшла о 17.48, о 17.56 почала активно оновлювати (переключалася між послугами до 16 років та після 16). Слоти в Торонто були о 18.00. Слоти в Оттаву о 18.02. Але одного разу були слоти в Оттаву о 17.59. Сьогодні читала, що слотів у Торонто було на два тижні, але я побачила чотири дні. Мені вчора вдалося зловити слот. Бажаю успіхів