PR CUAET
-
Підкажіть, чи можно при подачі на закордонний паспорт дитині, залишити також той який є на даний момент?
-
Також подумала про це , А як його зняти ? Чи є можливість зробити це в онлайні чи треба до них йти ?🥹🤯
-
Toronto: Available slots on: 2024-09-26
-
Це Ви дуже рано залогінилися. Я вчора зайшла о 17.48, о 17.56 почала активно оновлювати (переключалася між послугами до 16 років та після 16). Слоти в Торонто були о 18.00. Слоти в Оттаву о 18.02. Але одного разу були слоти в Оттаву о 17.59. Сьогодні читала, що слотів у Торонто було на два тижні, але я побачила чотири дні. Мені вчора вдалося зловити слот. Бажаю успіхів
-
Тут не помогу, мы все зашли за 10 мин, и в 18 часов при обновлении чувствовалось, что дольше думает, но не выкидывало.
-
Доброго дня. Якщо хочу срілкуватися з волонтерами носіями англ мови- не порадити платформи, групи?
-
Будь ласка, порадьте, що потрібно зробити в такій ситуації. 🙏🙏🙏 Брат приїжджав по cuaet до Канади в грудні 2023. На місяць. Здав медичний іспит всі аналізи і поїхав до Європи завершити всі справи. Зараз планує вже повернутися до Канади. Оскільки займаємося подачею документів на PR за про Ukrainian family reunification виявилося, що лікар не відправила до ircc результати, бо призначила додатковий аналіз крові, коли брат фізично вже був за межами країни (аж через місяць) і не звʼязалася з нами😡. Як поступити? Писати через кризову форму, обіцяючи здати заново мед. іспит? Чи пустять до Канади при порушенні такому?
-
Ми вчора від 17:00години були на сервері.( завжди оновляли) І у 18:00 нас з трьох пристроїв просто викинуло і ми пів години не могли зайти І от думаю може перед 18:00 не оновляти ?
-
Постоянно обновлять нужно