PR CUAET
-
Привіт 🙋♀️ Хочу поцікавитись, чи траплялись вже кейси, що подавались на продовження WP по CUAET при тому, що перший виданий на 3 роки. Чи це все ж таки можливість тільки для тих, в кого був виданий на менший термін? Дякую за інформацію!
-
В анонсованих планах до 2026 поступове зменшення гуманітарних ПР з 13000 до 8000 на рік www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/supplementary-immigration-levels-2024-2026.html . Як 200к українців втиснуться в ці квоти, незрозуміло
-
добрый вечер вопрос по поводу сертификатов в моей профессии допустим написано "Trade certification for electronics technicians (consumer products) is available, but voluntary, in Ontario, British Columbia and the Yukon." это значит что добровольная сертификация только в этих провинциях, а в остальных обязательная или что везде добровольная кроме этих провинций и является ли available trade certification обязательной сертификацей, как понять слово "available" - "доступно" относительно сертификатов
-
Отримала результати Reading - 6 Всі інші - 9 ))) Готувалась мало. Десь протягом двох тижнів Writing тренувала лише
-
@OstapBosak прокоментуйте, будь ласка, коли буде час
-
Привіт усім! Ми прилетіли по Visitor visa з дитиною, подали на WP мені та дитині на подовження перебування форму IMM5708. Пройшло більше місяця, заповнювала з дотриманням інструкції. Хочу запитати, чи хтось подавався перебуваючи в Канаді, та скільки чекали. дякую!
-
Дивно, що не було тут процитовано мою відповідь у іншому чаті на таке саме питання. Але відповім і тут, воно не важко: Якщо країна приєднується до міжнародної конвенціі, або договору, то це двостороння дія. Так, посилання, яке я надала, стосується інформації для канадців, що надають свої документи за кордон. Але, за правилами дії міжнародних конвенції/договорів так само це буде стосуватися іноземних громадян, що подають свої документи до канадських органів. Тобто, з січня буде відмінено консульську легалізацію документів, замість цього буде потрібен апостиль. Можна сподіватися, що цього не станеться, принаймні зараз і до січня і може трохи пізніше, але коли будуть прийняті нові вказівки/методички/протоколи, то будуть інші вимоги. Прошу зрозуміти, я не залякую і не нагнічую, бо в мене самої документи часів СРСР і довідки про несудимість теж немає, і подаватися я можу тільки у травні. Вивчаючи теорію і маючи досвід, як працює апостиль в Україні, я можу робити висновки
-
Мне не надо делать ребенку сначала новый визитор рекорд, если у неё есть до 2026года? Я только подаю на визу?
-
Велике дякую. Інфа про наступні програми це припущення чи вже були анонси?
-
Вітаю! Спробуйте тут перевірити: www.traveldoc.aero/
-
Если вдруг кому то нужно
-
Вітаю! Можливо хтось знає відповідь на моє питання! Віза дитини вклеєна в паспорт батька, віза дійсна до 2029 року. Зараз зробили паспорт дитині , як перенести або зробити нову візу в паспорт дитини?
-
А можете подсказать, то что за учёбу снимают, там допустим курсы французского языка входят? Или это должна быть прям учёба вроде университет или колледжа? И ещё вопрос, насколько будет безопасно потом уехать из Манитобы в плане чтобы ге потерять документы? Нельзя будет до получения паспорта оттуда в более нормальные места переехать?