PR CUAET
-
А коли заяву до консульства надсилати? Коли на персоналізації, чи вже коли виготовлено?
-
Ну назбирати собі 2-3k на квитки в Канаді - це тиждень максимум два роботи вдвох. І так, краще все робити законно, бо навіть стосунки треба доводити, і свою орієнтацію, і факти переслідування мають бути надзвичайними. З реально задокументованими погрозами та/або фізичним насильством.
-
Дякую Максим. В мене проблема в тому, що я вже розпочала процес подачі на Ендосмент по AIP. Якраз очікую на settlment plan .Оскільки AIP наразі на паузі до 2025 року, то не хочеться втрачати те, що вже зроблено під попереднім ворк пермітом і паспортом.Новий паспорт є, але все ж думаю, як краще ...
-
Якщо знайдете роботу з тими самими обов'язками, то це спокійно зарахується :)
-
Треба мати 1 рік на одній позиції (НОК). Роботодавці можуть бути різні.
-
Доброго дня усім. Я розумію , що ми всі в очікуванні нових вимог до програми, і можливо запитання старе, як світ, проте запитаю, бо я вже реально не стягую. Скажіть, будь ласка, чи обов’язково мати рік досвіду лише з одним роботодавцем чи в цілому? Маю 1,5 на одному місці, але дуже хочеться злиняти. Дякую за відповіді!
-
Вітаю. Хто останнім часом відпочивав на Кубі? Які правила в'їзду? Дякую
-
Service Canada якщо я не помиляюсь
-
Краще напишіть їм та спитайте чи приймуть. Наприклад, мені відповіли що не приймуть з Манітоби, то довелося ловити слот в Торонто
-
Це не мутки а законні шляхи, при депорті після відмови є дві опції Канада сплачує депорт, або ти сам просиш час назбирати на квитки....але то при тому що в тебе нама грошей на рахунках....то все складно але законно.....я за те щоб люди які вже подалися чекали, по якшо в тиху поїдуть будуть неправдиві в поданій інформації...я не спонукаю нікого на порушення...краще чекати рішення, або Канада буде для них закрита надовго.....
-
Заборона може знятись у будь-який момент і тоді ордер на депортацію стає активним.
-
Дякую.
-
Ну це якісь мутки, про які я не знаю. І я не впевнена, що адр для українців розповсюджується на тих, кому відмовили в біженстві 🤔
-
Це лиш одиниці з тисячі заявок. Все віднайдеться. Не сійте паніку
-
а можна контакт колеги, будь ласка?
-
t.me/prcuaet/19036/270862
-
Скажіть це людям які останні тижні бʼються з IRCC щоб відшукали їхню заявку, а їм кажуть - нічого немає, подавайте нову. В них є шанс подати до кінця програми. А от що будуть робити всі ті хто «в черзі далеко» і не хвилюються зараз. Подивимось
-
Простите за глупый вопрос, а где можно продлить син?
-
І ми так само, то брат отримав повернення (бо він платив) десь в січні, він ще думав, що це за мамину аплікацію на ПР.
-
Всього навсього можна отримати тимчасовий номер. Те що вони говорять не завжди вірно. А хвилюватися не потрібно якщо ти в черзі ще далеко.Тому не робіть людям нерви
12 Jan 2024, 17:45
258520/447284
3 minutes ago