PR CUAET
-
Доброго дня усім. Я розумію , що ми всі в очікуванні нових вимог до програми, і можливо запитання старе, як світ, проте запитаю, бо я вже реально не стягую. Скажіть, будь ласка, чи обов’язково мати рік досвіду лише з одним роботодавцем чи в цілому? Маю 1,5 на одному місці, але дуже хочеться злиняти. Дякую за відповіді!
-
Краще напишіть їм та спитайте чи приймуть. Наприклад, мені відповіли що не приймуть з Манітоби, то довелося ловити слот в Торонто
-
Це не мутки а законні шляхи, при депорті після відмови є дві опції Канада сплачує депорт, або ти сам просиш час назбирати на квитки....але то при тому що в тебе нама грошей на рахунках....то все складно але законно.....я за те щоб люди які вже подалися чекали, по якшо в тиху поїдуть будуть неправдиві в поданій інформації...я не спонукаю нікого на порушення...краще чекати рішення, або Канада буде для них закрита надовго.....
-
Дякую.
-
-
І ми так само, то брат отримав повернення (бо він платив) десь в січні, він ще думав, що це за мамину аплікацію на ПР.
-
В моем ворк пермите указана девичья фамилия вместо нынешней, а номер паспорта указан верно. Хотя я все заполняла верно и перепроверила 100 раз перед отправкой. И в confirmation letter указано всё верно. А потом что-то пошло не так. Во втором пермите вместо document No указан персональный номер. Буквы верно, а цифр не 6 а 9. А третий пермит был стади для дочери, но так как мы не можем ей оформить новый паспорт, то пришлось продлить паспорт мужа и вписать туда дочь + ее фото. Ездили в консульство и всё там сделали. Аппликацию заполняла на неё и все данные её. А в итоге прислали стади пермит на имя мужа. И в нем кстати номер паспорта указан верно Вообщем я в шоке если честно 🥴