PR CUAET
-
Alberta
-
В якій провінції?
-
Доброго дня. В мене в дітей 25 жовтня закінчюються закордонні паспорти. Чи можна податися на нові в живій черзі? Завчасно дякую.
-
Привіт, підкажіть, будь ласочка, хочу зробити дитині 13 років стаді перміт (має візитор, але ми виїзджали і той візитор після повернення діє всього 6 міс) На оф сайті почала відповідати на мільйон питань і замислилась- я подаю заявку від імені дитини, чи як мама?
-
Середній річний. Але ніхто не буде у вас вимагати довідку вашого доходу.
-
Привіт! Друзі, хто знає як покрити витрати на швидку допомогу EMS? Я заплатила за це, але мені сказали що я можу зробити запит за повернення коштів тому що у нас є health card
-
Уже выше объяснили, спасибо, я думала это типа чека нужно добавлять😀
-
Доброго, подскажите, пожалуйста, какой месяц сейчас обрабатывается? (Ждём иор номер)
-
квитанция формируется универсальная, без разницы, какой картой платить. вы же не в магазине в украине покупку совершаете, а на сайте ircc
-
Спасибо 🙏🏻
-
Там квитанція дається не з банку, Вам на пошту прийде квитанція від ірсс.
-
А сама дитина може забрати?
-
Дякую велике))) Так ще завтра спробую в робочі години посольство зателефонувати
-
Добрый день. Подскажите кто-то платил Fee украинской картой? Если нужно будет квитанцию добавлять, получается ее нужно переводить будет?
-
Різницю в часі *
-
Обов’язково в робочий час і враховуючи час по Отаві.
-
Дзвоніть в цей інший. Пробуйте.
-
Ні, я телефонувала в консульство. maps.app.goo.gl/QNmbQ13q5Y7bPYWv6?g_st=ic
-
Ні, не може. Я коли подавала на дочку, мене одразу попередили , я подаю і я маю забирати, навіть чоловік, тато дитини не може забрати. Це Торонто.
-
Доброго дня! Можливо хтось знає, якщо заяву на виготовлення нового паспорту для дитини подавала мама. Чи може тато дитини забрати вже виготовлений паспорт в консульстві? Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
258578/445996
less than a minute ago