PR CUAET
-
Я доньці подавала було фото глянцеве прийняли.
-
Подскажите, пожадуйста, фото на паспорт ребенку до 12 лет нужно глянцевое или матовое, или не принципиально?
-
У закріплених є відео з інструкціями
-
Залежить в кого, знаю що треба платити за кількість витрачених годин.
-
Дякую дуже)
-
Вітаю всіх ! продовженням WP якщо приїхали по CUAET , яка вартість послуги , якщо замовити у консультанта імміграційного в середньому ...
-
Немає через це ніяких проблем
-
Не підтвердили цю інформацію. Особисто телефонувала і запитувала, тим паче багато користуються саме Gmail і всі оновлення по справі приходять
-
Так. Сам ворк перміт 155, за те що він відкритий ще 100
-
Перепрошую, я новий вп отримала ще пів року назад десь ніби, але нічого не оновлювала. Чи можуть бути через це проблеми?
-
Дякую Уточнююче питання маю заплатити 2 ставки? 155CAD +100CAD?
-
Закріплю ще раз, бо багато хто зараз от от отримує нові вп. Інформація зібрана з досвіду інших учасників.
-
Є у закріплених повідомленнях : Якщо вам дали новий вп на довші терміни то треба термін сін номеру продовжити. Оновити сін в банку, на роботі, cra, health card.
-
Для прикладу на Gmail прийшов сабміт,на iCloud прийшов в папку спам.Думаю це не залежить від пошти.
-
Платите $155 Work permit (including extensions) – per person +$100 за Open work permit holder
-
Якщо паспорт виготовлено то я би їм відправив би листа ще раз і пояснив би що рано замовив але зараз все ок і паспорт виготовлено
-
Вітаю. Отримала open work permit до 2027 року, чи треба змінювати SIN номер та Health card?
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/result.asp?countrySelect=CA&lob=wp
-
Не) Там короч заявку и чек отправил в посольство когда паспорт был на персонализации. Но тут в чате прочитал, что надо отправлять заявку с чеком после того, как паспорт выготовлен. Мне теперь как, повторно отправить?
-
В ВЕС вообще переводы не нужно загружать. Они работают исключительно с документами, которые им передает Апостиль.
12 Jan 2024, 17:45
258676/471024
about a minute ago