PR CUAET
-
В 11:05 по Галіфаксу зловила в Едмонтон, так як пів року не могла спіймати в Оттаві і Торонто.
-
Slava [903806591] був 🔇 обеззвучений. • До: 21/09/2024 21:47 • Причина: Slava за misinformation мют на 3 дні. Всі повідомлення будуть видалені Будь який працівник має право взяти Refference Letter чи Letter of Employment з першого дня роботи, або після того як пропрацював на роботодавця.
-
Slava [903806591] був 🔇 обеззвучений. • До: 21/09/2024 21:47 • Причина: Slava за misinformation мют на дні. Всі повідомлення будуть видалені Будь який працівник має право взяти Refference Letter чи Letter of Employment з першого дня роботи, або після того як пропрацював на роботодавця.
-
Shhh... quiet now. Muted Slava for 3 days. Reason: Slava за misinformation мют на дні. Всі повідомлення будуть видалені Будь який працівник має право взяти Refference Letter чи Letter of Employment з першого дня роботи, або після того як пропрацював на роботодавця.
-
/mute 3d Slava за misinformation мют на 3 дні. Всі повідомлення будуть видалені Будь який працівник має право взяти Refference Letter чи Letter of Employment з першого дня роботи, або після того як пропрацював на роботодавця.
-
О якій годині?
-
Я записалася на 31, тому напевно було до 31 але не впевнена, бо в мене весь час все зависало і я взагалі здивована, що зловила
-
Так , я спіймала
-
Все приходить на емейл
-
Уточніть. Ви дзвонили і сюди і сюди за вказаним графіком роботи? maps.app.goo.gl/V8gBqPYcYBAM4rW46?g_st=com.google.maps.preview.copy maps.app.goo.gl/YDE2WQ3natC33DLr8?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Вибачаюсь. Дійсно так. Сам у цю пастку і попав☺️
-
Я мала свої переклади. В Апостиль відправила українську версію, а після того, як вони надіслали у вес, самостійно догрузила туди переклади.
-
Так, все вірно ви думаєте робити: загрузити скани диплому+додаток, свідоцтво про шлюб та замовити в апостилі переклад, щоб вони надіслали його у WES. А також можна не замовляти переклад в апостилі (якщо вже маєте його наприклад), а загрузити самостійно в WES переклад.
-
Зараз
-
Брали заранее при подаче или по запросу?
-
Звісно телефонула- не відповідають! Писала мейл за пришвидшення, відповідь дуже інформативна🤣. що пошта в кінці вересня, а дальше очікуйте і слідкуйте в особистому кабінеті
-
Вони його всеодно не піднімуть до тих пір поки ви не напишете заяву до консульвтва\посольства та вони не передадуть це далі в Україну а ті в свою чергу DHL. Вам всеодно треба писати листа в DHL якщо ви до прикладу хочете повернути кошти, то чому б не написати листа і не спитати що робити в такій ситуації. Але я не думаю що то є проблемою, мені здається ваша заявка буде оброблена DHL'ем тільки тоді коли паспорт буде виготовлено, ось і все
-
Мы подавали раздельно заявки не как группа
-
А зателефонувати в Консульство в Отаву не хочете?) Тільки вони знають відповідь на ваше запитання тим більше якщо вам терміново.
-
Ми подались 5 липня, але тишина😭
12 Jan 2024, 17:45
258719/471933
4 minutes ago