PR CUAET
-
прочитайте вот это пояснение. вы путаете главные вещи -КТО должен ЗАПОЛНИТЬ ФОРМУ -и факт самого заполнения формы, т.е. ОТВЕТА НА ВОПРОСЫ внутри формы. заполняют форму 18+ и непр. внутри формы отвечаете на вопросы как есть, кто бы ни были ваши родители, братья, сестры и тд t.me/prcuaet/1783/306009
-
Як на мене найпростіше з mono)
-
Я тоді не зрозумів чому треба вписувати канадських родичів яким більше 18 років і які мають громадянство якщо у цій формі написано не включати тих хто має громадянство
-
Я брала за 3 місяці останні (так мені сказав адвокат),в cibc на кожен місяць окремо , брала в програмі ,в банк не ходила
-
А якщо і паспорт і віза і ВП закінчується в квітні 30-го числа 2025 року А виїзджати планую на наступному тижні в повернуся через 2 неділі
-
Простіша
-
В GCkey гуманітарну підтягнути не можна (
-
Благодарю
-
Поймал
-
везде первый и третий вторник месяца в 6 вечера
-
Якщо буде відмова в біженстві, то вони повинні будуть поїхати з Канади, бо на них вже виписаний removal order.
-
вписывать, точнее укпзывать, да, всех родственников. заполнять форму 5406 нет, тк ее заполняют те, кто претендует на пр и старше 18лет
-
Треба розсудити. Чи дійсно в 5406 треба вписувати канадських родичей?
-
Очень странно, я тоже подал в марте групповую заявку и уже 180 дней прошло и ничего
-
не думаю що таке можливо, в Канаді нема правила про пів року @OstapBosak
-
Я вже давно знаю якщо ти перетинають кордон будь якої країни і в тебе документи дійсні менше ніж пів року , можуть не впустити
-
Ну я вже говорив раніше що еліджибиті дають не від дати біо. Це лишній доказ тому. А тещо листопад активно отримує еліджибиті у той час коли половині жовтня не дали це печаль
-
Скажите пожалуйста а данные из банка о наличии средств вы сразу брали при подаче и в каком виде и за какой срок? Или по запросу? мерси
-
Пожалуйста 🙂
-
Де ви знайшли інформацію про пів року?
12 Jan 2024, 17:45
258744/431151
3 minutes ago