PR CUAET
-
дійсно, дякую 😅
-
Або нехай хтось зателефонує з Польщі і запитає
-
Спасибо за совет 👌
-
Живемо в будинку, ловила слот з телефону, постійно оновлювала сторінку
-
Напишіть їм на імейл запитайте
-
Які документи ви маєте на увазі? Вп? Моя подруга заїжджала коли вп був на 1 рік. Було багато питань від офіцера на кордоні.
-
А по поводу друзей, если они реально хотят заработать то пускай садятся на открытую тройку и возят машинки. Работа сложная, нервная но свои 15к плюс чай иметь будут. Ну а когда уже будет подушка тыщ 40 можно думать и о учебе и о работе в офисе) Нет денег ты лох.. Слоган США Плати или уходи 😉
-
???
-
вітаю, підкажіть будь ласка якшо їхати в Європу і робити закордонний паспорт в ДП документ, цей паспорт треба там і чекати чи вони можуть поштою відправити? бо я шось не можу зрозуміти 😅
-
Когда следующие слоты на запись в консульстве в Оттаве
-
Дякую
-
Вони до речі завжди кажуть так і я поки що не розумію чого, бо якщо все складається добре і вони передають вчасно інфо в Україну, то DHL доставляє пошту десь +- за тиждень. Я не розумію чому вони його цураються, так як це вказано на оф. сайті і це другий офіційний варіант доставки.
-
Підкажіть будь ласка З/п потрібно вказати зараз або середню за рік ?
-
Оповещают о появлении новых слотов. Но в принципе время их появления итак известно. Но у некоторых есть более "продвинутые" боты, которые еще и автоматически записывают
-
А що за боти
-
Вона (дип.пошта) повинна бути... але то не так, з моїх спостережень вони дотавляють її раз в 45+ днів не раніше. Остання була якщо мене не підводить пам'ять 20 липня, а до цього десь на початку червня
-
А почему не Голивуд или Маями бич?😁 Ну у вас и запросы)
-
Дякую
-
Скажіть а хтось тут є такий хто заїздов в Канаду , а документи закінчувалися?
-
Да причем здесь это)) . Мы присматривали Бостон, который дороже, чем Торонто по недвиге, да много чего смотрели. Нью Йорк даже не заглядывали, бо космос по ценам. Нигде не было копеек, где мы хотели жить
12 Jan 2024, 17:45
258774/438645
less than a minute ago