PR CUAET
-
Что в твоем понимании нормальная работа?
-
Да сказки эта учеба) У меня в компании почти все амеры имеют образование 😁 Никому нафиг тот диплом не нужен…
-
Я живу в Техасе. Знаешь, хочешь найти врага просто кому то помоги или что то посоветуй. Все очень индивидуально у каждого свои стандарты и принципы.
-
Доброго дня. Мені потрібен сертифікований переклад довідок про несудимість з італійської та польської мов. Чи можете мені когось порадити?
-
Доброго дня. Мені потрібен сертифікований переклад довідок про несудимість з італійської та польської мов. Чи можете мені когось порадити?
-
-
-
Але щоб по туристичній вона отримала ворк перміт треба щоб хтось з сім'ї був з PR? Вона не здасть тест з англ, навіть мені треба готуватись до нього, навіть якщо у мене є сертифікати з того англ + вона звичайний викладач, а викладачі, на жаль, не цінуються
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Коли прилінкувала свою PR аплікацію до вже існуючого GC Key аккаунту і заходжу на чек фул аплікейшн статус. Я бачу, що обновилась данні по біометрії. А зверху є view submitted application or upload documents. Коли туди зайшла, то там вказані всі апліканти, але немає жодного документу. Це вірно? Там не повинні відображатись документи з моєї заявки, що були подані на початку?