PR CUAET
-
Подались на продление вп 30 июля 18 сентября получили новые ворк пермит в на три года до 27
-
Доброго дня, може комусь цікаво, ми зрозуміли що зробили помилку в 5406, не вписали канадського родича. Подача 4 березня, довго вагалися чи треба спочатку дочекатися AOR,а потім заповнити веб.форму . Вирішили додати документ без АОR. Вчора прийшла відповідь що перенаправили наш документ до відділу розгляду.
-
А какие вам нужно было дозагрузить документы если не секрет конечно.
-
Добрий день. Подалися 24 листопада 2023 року. Аор з запитом на біометрію - 1 червня, сдали біометрію 5 червня. Eligibility letter з дозапитом документів - 18 вересня. Монреаль, Квебек.
-
Свидетельства о смерти родителей апликанта нужно ли подгружать? Elena 🇺🇦 @OstapBosak
-
Ви не платите 100к.... Це страховка має покривати мінімум 100к...
-
Ну, спорить не буду. Я в Канаде прожил всего то пол годочка. Но честно говоря за это время понял одно, если башка не варит, построить левые схемы ты не способен то делать там нечего. Обычные работяги просто волонтеры)) Работа за крышу над головой, еду и бензин такое себе. А, ну конечно же ещё раз в год можно на отдых съездить, в кредит 😁😁
-
Щиро дякую)
-
Це одне й те саме.
-
Краще б так і вписали,high school)
-
Так Вам ВЕС оцінив це як high school на канадський еквівалент
-
Там додаються ці поля за необхідністю, і підгружай відразу перекладені свідоцтва про шлюб чи розлучення, чи рішення суду… собі потім на уточнення не витрачати зайві місяці
-
Мені здається,що high school це 11-12 років школи,а в мої часи була тільки 10 річна(
-
Страховку за 100к? Вона стільки коштує зазвичай? Скільки звичайна коштує типу охіб?
-
Так secondary school це те ж саме що і high school.
-
WES оцінив мою 10 річну освіту про закінчення школи як secondary,а по програмі in demand пише,що має бути high school ( Тепер мені жодна програма не підходить (
-
Для інформації: подалася на новий WP у травні по продовженому паспорту ( ще не маю нового). Зараз отримала підтвердження на новий WP ще на три роки( до 2027 року)
-
Там є таблиця, скільки Ви маєте заробляти. Страховка здоровʼя то для мами.
-
Так, поки ПР не отримаєте, то тільки робити мамі звичайну туристичну візу, з якою вона не зможе працювати тут і знаходитись максимум до 6 місяців.
-
Тобто мені треба отримати PR? Наявність cuaet не дає мені права її забрати, навіть якщо я багато заробляю (поки не зрозуміла скільки я повинна заробляти, бо там написано що у мене повинна бути страховка здоров'я на 100к)?
12 Jan 2024, 17:45
258842/438639
about a minute ago