PR CUAET
-
Так secondary school це те ж саме що і high school.
-
WES оцінив мою 10 річну освіту про закінчення школи як secondary,а по програмі in demand пише,що має бути high school ( Тепер мені жодна програма не підходить (
-
Для інформації: подалася на новий WP у травні по продовженому паспорту ( ще не маю нового). Зараз отримала підтвердження на новий WP ще на три роки( до 2027 року)
-
Там є таблиця, скільки Ви маєте заробляти. Страховка здоровʼя то для мами.
-
Так, поки ПР не отримаєте, то тільки робити мамі звичайну туристичну візу, з якою вона не зможе працювати тут і знаходитись максимум до 6 місяців.
-
Тобто мені треба отримати PR? Наявність cuaet не дає мені права її забрати, навіть якщо я багато заробляю (поки не зрозуміла скільки я повинна заробляти, бо там написано що у мене повинна бути страховка здоров'я на 100к)?
-
Вибачте, я думала Ви пишите, що ВЕС Вам не так оцінив атестат.
-
Де можна офіційно пересвідчитися,що secondary school підійде по програмі in Demand?Дякую
-
t.me/prcuaet/161506
-
Я знала тільки за Торонто і едмонтон
-
Якщо батько не виїздний в Україні але подається з сім‘єю по цій програмі, чи потрібно від нього якась Declaration of non-accompanying parent? Бо він виходить акомпаниин навіть якщо знаходиться в Україні? Elena 🇺🇦 @OstapBosak
-
А як тоді були отримані паспорти, які по номеру пізніше були зроблені ніж наші? Вони паспорти якимось чином згідно якось порядку відправляють? Ви не в курсі випадково?
-
Я вірно зрозуміла, хтось писав про чат з можливими датами і часом слотів? Поділіться лінком будь ласка
-
Не, не) не дома 😁 Канада тоже любит смелых и знающих чего они хотят и как этого достичь, а не вот это все))
-
Усі консульства виготовляють закордонні паспорти для осіб до 16 років (дітей) canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Вчера в консульстве сказали, что нет смысла в ускоренной доставке, так как дип почта должна быть теперь раз в месяц
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/parent-grandparent-super-visa.html читайте на сайті
-
Питання: а є якісь вимоги стосовно того скільки я маю заробляти щоб перевезти маму по цій супер візі? Чи зможе моя мама працювати по ній (вона любить дітей, а там багато укр шкіл, вона б така що і працювала?)
-
Так все правильно. secondary school = high school
-
Не, не)) Они дома) Знаменитое канадское дружелюбие и толерантность 😉
12 Jan 2024, 17:45
258856/451807
18 minutes ago