PR CUAET
-
она может получить вп, если у вас, ее супруга есть вп и работа на полную занятость. когда получит вп, тогда сможет получить sin и медстраховку www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html
-
якщо нема - то тільки гуманітарна программа, але тут не підкажу
-
У друзів, що чекають з надією більше ніж 9 міс, вже око тіпає від таких повідомлень🥴
-
доброго дня sin та ohip по цей візі не дадуть можно спробувати податися на work permit онлайн, але це зараз заборонили. Єдиний шанс що зроблять виключення. Що треба зробити обов'язково- це податися на PR через family reunificaton for Ukrainians якщо у вас вже є PR
-
Здравствуйте.Да,на продленный паспорт можно сделать новый визитор(ворк или стади пермит) в соответствии со сроком продления.Нам продлили паспорт только на год🙄И я сделала новый пермит.Но по визе не скажу.Сама жду слот для нового паспорта и все по новой буду делать
-
Привіт. Підкажіть де можна зробити фото дитині для подачі на паспорт ? А також де можна зробити ксеро і роздрукувати цей бланк для подачі. Торонто цікавить 🙏🏻 Проживаю в Vaughan, може хтось знає чи тут є щось таке схоже Щиро дякую
-
Наївно думати що в Америці ситуація з міграцією краща і легша 😆 там велика криза з нелегальними мігрантами, роботу навіть низкооплачувану ще складніше знайти ніж тут, і навіть те що ви потрапите туди легально не зробить вас рівним в очах інших, вас завжди будуть сприймати як дешевого мігранта який хоче забрати робоче місце чесного американця. Не кажу що в Америці неможливо влаштуватись але там треба докласти ще більше зусиль ніж в Канаді.
-
Тобто приклад «Ivanova and Shevchenko» повинно бути окей?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка як відповісти на питання: «have you ever used any other names» Якщо було два шлюба, Тобто жінка мала інші прізвища, 1-дівоче та 2- перший шлюб , чи «Ivanova and Shevchenko» буде правильно? Чи тільки одне прізвище можна в цьому полі вказувати
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка порадами та досвідом хто приїхав по візітор візі. Я в Торонто приїхав по CUAET ще рік тому, але для моєї жінки не було можливості тоді зробити візу по CUAET і тому зробили звичайну візітор візу до 2028 року, на візі написано Multiple visa, category V1, і ось вона приїхала позавчора але їй сказали що може знаходитись в Канаді 180 днів в один календарний рік. Який порядок дій для неї? Чи може вона отримати сін номер? Як отримати wp? Чи дають охіб? Чи можливе легальне перебування тут більше 180 днів? З якими ще труднощами ми можемо зустрітися? Дуже дякую