PR CUAET
-
Додаєте два паспорти І пишіть лист пояснення що паспорт Росії був їй виданий примусово у звʼязку з окупацією Донецької області і т.д. І цей лист в пдф файлі додаєте в пункт де є Letter of Explanation
-
На який email краще писати в посольство Оттави? Дякую 🙏🏻
-
Дякую
-
Да видели все эти сроки, которые часто мягко говоря не соответствуют действительности, но спасибо, может кому-то будет полезно. Я спрашивал по факту может кто делал и сколько реально времени заняло.
-
А чому не в Квебеку? Тут теж приймають англомовный переклад
-
Краще всіх , треба підтвердити родинні відносини і надалі буде проще ще когось по іншій програмі сюди оформлювати, бо вже будуть ці дані про людину. Ми все робили, відразу, щоб потім не затягувати час на ці уточнення
-
Підкажіть інструкцію як сплатити 53 cad якщо на пошті де є реквізити?
-
Якщо в Вашому офері не стоять строки (наприклад Офер на рік або на три роки) то такий офер підійде, якщо стоять строки то тоді офер має бути дійсним ще мінімум рік на момент подачі на номінацію
-
Так, вони його там відскановували.
-
Вы подавались на визу из Канады? Если да, то уже должны были получить. Срок рассмотрения 26 дней и обычно через месяц приходит уже одобрение. Если вы подавались из-за пределов Канады, то нужно смотреть сроки исходя из того из какой страны вы подались. Например, при подаче из Украины срок рассмотрения 466 дней.
-
ЩИРО ДЯКУЮ
-
Скажіть будь ласка а QR код у вас Резерв сформував?
-
Можу перенести до Флуду
-
Ок, зараз видалю все зайве)
-
Переходьте в особисті. бо потім не можна знайти те що дійсно стосується програми. дякую
-
Все так, тільки напевно ми живемо в різних Канадах. Я в я Канаді 2024 а ви в Канаді 1970)))) Ходив по потрібен ПР, хто знає як далі життя складеться 🤷🏼 Але,ні то ні, ітц окей 👌🏻 зроблю U4U і велком ту ЮС🙈 там роботодавці допомагають трак драйверам з подальшою легалізацією в країні.. Вам теж всього доброго ☺️
-
Не знаю нікого, хто б бився за банку консерви в фудбанку чи взагалі ними користувався зараз 😁 тоді в вашому випадку взагалі не розумію навіщо навіть кошти витрачали на ту консультацію з іміграційним адвокатом, якщо навіть не має цілі тут залишитись? Ворк перміт продовжують, поки йде війна нікуди не відправлять 🤷🏻♀️ в будь якому випадку удачі 🍀
-
Ага)😁 Та тут в кого не запитай всі міліонери які по факту бʼються за банку консервів в фуд банку) Хоча ти права, відпочивати літають) Мені не потрібні гранти, канадські пенсії та інше, просто хочу перечекати війну і повернутися до дому 🥲 А всім хто хоче тут чогось досягти я можу побажати тільки удачі 🤞
-
Які реалії? Знаю купу наших людей, які отримали тут освіту, багато хто через гранти чи OSAP в Онтаріо, що покривав різні частини навчання, житла і навіть підручників. Міняють роботи на кращу і більш оплачувану, в когось бізнес, в когось інвестиційне житло для студентських кімнат, собі купляють житло, їздять відпочивати, збирають кошти на пенсію та навчання дітям і щасливі там, де вони є. Міняйте оточення, якщо 99% відсотків вашого оточення думає як за рент заплатити. 🙂 навіть з новоприбулих купа людей з хорошою роботою і збираються купувати чи вже купили своє житло і не відмовляють собі у відпустках та різних радостях життя вже.
-
Ми маємо те, у що віримо. Якщо хочете продовжити, можете написати мені в особисті. Повірте, як коуч, що працює з мисленням, я знаю, про що говорю. Тут не варто продовжувати цю тему, бо вона стосується особистісного розвитку, а не гуманітарної програми. Гарного Вам дня ☀️
12 Jan 2024, 17:45
259052/430045
about a minute ago