PR CUAET
-
Да мне эта программа не светит, я в безопасности. Но сегодня вроде будет очередное выступление министра эмиграции, так что я уже боюсь всего 🫠
-
Документи прийняли!
-
Так это по New brunswick только, а ты в NS
-
Переходьте в особисті. бо потім не можна знайти те що дійсно стосується програми. дякую
-
Незвичайна ситуація. Мені здається, обов'язково треба вказувати, що є, то є. І додати Letter of explanation.
-
Знаю, тут вже питали, сорі, мушу ще раз поцікавитись, забула. Отримавши продовжений ворк перміт, треба міняти якісь документи: хелс карту, сін..??
-
За 2 місяця до закінчення паспорту
-
Дуже дякую!
-
Мій виготовлено 1 серпня, я теж чекаю. Скоріш за все прийдуть однією дипломатичною поштою.
-
сроки на сайте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
У меня оффер подписан больше года назад и консультант говорил что такое подойдет
-
Тоді все чудово. Якщо дуже не впевнені, і хвилюєтесь за те щоб впустили на кордоні можете взяти консультацію в мігр консультанта. Я б так зробила.
-
потому что документ, подтверждающий статус в канаде есть в списке обязательных документов при подаче . а отправлять новый вп после продления требования нет. сообщать организации, которая выдала новый вп, что она вам выдала новый вп как минимум нелепо
-
Ви були у посольстві? Який результат?
-
Дякую, я це знаю. Цікавить практика і в які терміни присилають новий документ.
-
ВП дійсні до лютого 2026
-
Дякую 🙏
-
До візиту
-
До візиту
-
Трекер є в закріплених повідомленнях. Можливо не всі оновлюють дані, але певну картину дає
12 Jan 2024, 17:45
259086/440420
30 minutes ago