PR CUAET
-
Можна податись на продовження WP за межами Канади? Буду вдячна якщо поділитесь link Дякую!
-
Вчора 17 отримували деякі
-
Скільки днів у Варшаві орієнтовно потрібно виділити на те, щоб пройти співбесіду і отримати паспорт?
-
Взагалі то з паспортом закінчується і візітор рекорд, це у мене така ситуація, тоді треба паспорт робити бо нови по подовженому паспорту не дають
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка за які дати подачі в травні зараз отримуєте AOR? Дякую
-
Доброго дня. Можливо хтось має інформацію, якщо пройти співбесіду в Варшаві, паспорт можуть відправити лише на поштове відділення у Польщі, чи можливо закордон?
-
Добре, дякую!
-
Якщо ви в Онтаріо, то врахуйте що не всі пункти пропуску не у всі дні/години обслуговують флпгпол
-
Ну тоді ви максимум ризикуєте потратити пів дня вашого часу. Я б взяв всі документи які вам треба для заявки по Стаді Перміту, і махнув на кордон, і пояснивши ситуацію просив перміт
-
Відкрили деякі суботи для прийому громадян
-
За 10 я думаю наврядче. Тимбільше якщо було розбавлено іншими поїздками. А якщо за рік чи три то досить вирогідно. Враховуйте ризики
-
До третього вересня або до поки приймуть рішення
-
Вот официальная информация про осень 2024 года. Но все равно отпечаталось в голове про октябрь 😅
-
А как вы узнали что у вас comprehensive check? Заказывали ноутсы или по телефону агент сообщил?
-
Вчора питали в консульстві . Ніби так
-
У меня визитор виза и ворк пермит
-
Така сама ситуація😢 Все буде добре:)
-
Окремі файли на кожен документ + його переклад. Тобто один файл ваше свідоцтво +переклад. Внший файл свідоцтво чоловіка+переклад. І тд. Також назва файлу має мати імʼя і назву документу.
-
Це взагалі так може бути?Субота робоча? 🤔
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
259178/453233
3 minutes ago