PR CUAET
-
Дуже дякую ☺️
-
Ми маємо те, у що віримо. Якщо хочете продовжити, можете написати мені в особисті. Повірте, як коуч, що працює з мисленням, я знаю, про що говорю. Тут не варто продовжувати цю тему, бо вона стосується особистісного розвитку, а не гуманітарної програми. Гарного Вам дня ☀️
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як ви отримали довідку про несудимість в Сербії? Через консульство України в Сербії?
-
Вот кто рассказал про нее, тот и говорил. Возможно у иммиграционных консультантов, которые ведут соц сети. Я не помню точно кто именно, так как это было весной. Но вот середина октября отпечаталась в памяти. При желании можно найти эту информацию о том кто говорил.
-
Дякую
-
t.me/prcuaet/1783 Попитайте в цій гілці, там багато хто вже подав документи по цій програмі.
-
Програма відновлення сімʼї для українців, для літньої людини
-
Залежить від програми і конкретного офіцера.
-
Надсилайте краще на наступний день після рівно 18 місяців. Що таке NOA? Я не додавала жодних фінансових документів. Дохід до Канади писала без підтверджуючих документів. Договір оренди вимагали лише на провінційні виплати. Права там теж можуть бути доказом фактичного місця проживання, але на провінційному рівні. Перміти надавала. Коли будете заповнювати декларацію, там є пояснення, де перераховано всі необхідні документи. Залежно від того, що треба підтвердити, є варіанти можливих документів. Якщо чогось бракуватиме, в кабінет прийде дозапит. Не хвилюйтеся, все працює чітко.
-
Розумна людина шукає реалізації - це Ви з часом зрозумієте ❤️