PR CUAET
-
Залежить від програми і конкретного офіцера.
-
Надсилайте краще на наступний день після рівно 18 місяців. Що таке NOA? Я не додавала жодних фінансових документів. Дохід до Канади писала без підтверджуючих документів. Договір оренди вимагали лише на провінційні виплати. Права там теж можуть бути доказом фактичного місця проживання, але на провінційному рівні. Перміти надавала. Коли будете заповнювати декларацію, там є пояснення, де перераховано всі необхідні документи. Залежно від того, що треба підтвердити, є варіанти можливих документів. Якщо чогось бракуватиме, в кабінет прийде дозапит. Не хвилюйтеся, все працює чітко.
-
Розумна людина шукає реалізації - це Ви з часом зрозумієте ❤️
-
Попередній перміт залишається дійсним до дати його закінчення.
-
Не знаю, чи це обов'язково, але я перекладала і свій паспорт книжечкою, і чоловіка ІД із витягом.
-
Сумарно за 10 років?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, в пункті national ID при заявці на ПР потрібно вказати український внутрішній паспорт? Його також перекладати?
-
Добрий ранок! Потрібна порада Ми з сином получили візу і вʼїхали в Канаду до 31 березня і нам дали візітор сину на 3 роки хоч і віза в сина була на 5 місяців .Пройшли медогляд і терміново нам потрібно було виїхати з Канади . До закінчення візи продовжили паспорт і подали на нову візу але відповіді немає ніякої пройшло уже 4,5 місяців . Питання 1)чи відкриють нам візу якщо ми зараз не в Канаді ? 2)якщо так то потрібно буде новий візітор рекорд?
-
Друзья кто может помочь по вопросу ограничений, как правильно снять или запросить иной ВП. Почему то жена прилетела в Торонто, она сказала еду к мужу в Виннипег у него пермит на 3 года, ей влепили на 1 год хоть паспорт до марта 2027, в строке Эмплоер - Онтарио только, также 4 ограничения по работе два, а также из которых не надо делать Медицинский экзамен, Одно вообще Покинуть Канаду через год... Куда подаваться чтобы это исправить фиг с ним за деньги, спасибо если кто откликнется.
-
А як ви зловили два сорти на дітей? З різних аккаунтів?
-
💯%