PR CUAET
-
Привіт , чи є хтось той хто досі не отримав відповідь по декларації? Дзвонила до них і казала ви досі не обробили мої такси , вони типу до 26 вересня передивимось . І прислали типу що запрос відхилено . Чи потрібно їм знову надсилати дикларацію ? Так як я відправила ще в квітні
-
Мы семейную заявку 6марта подавали и только сегодня пришел ответ. Чем дольше будете ждать тем больше будет срок у нового пермита,так что есть и свои плюсы
-
Що за степендія? Теж вчусь на парт тайм і працюю але вперше чую що ще дають степендію за навчання тим хто працює
-
Укрпошта може десь по дорозі вкрасти.
-
А на скільки продовжують паспорт?
-
Хай вам пощастить!
-
І хто просить це все робити? Таких вимог наче немає. Перекладачі які роблять переклад по фото, друкують це фото як копію і підшивають куди треба. Нотаріус завіряє за потреби і тільки за наявності оригіналу.
-
Дякую
-
Години вам не допоможуть. Люди можуть відмовитись у будь який час. Я заходила кожного дня по декілька разів і у пʼятницю мені пощастило.
-
Ось що буває якщо не отримати освіту 😅
-
Супер, дуже швидко. Вітаю вас☺️
-
В якому ви статусі в Канаді зараз?
-
Дуже надіємось, бо вже стільки часу, і нічого немає((. Можна взнати за яким номером дзвонили? І що їм казати потрібно?
-
Подавалась на новый ворк пермит 29 июля. Сегодня пришло письмо что продлен на 3 года.
-
Я дзвонила двічі у червні і в серпні.
-
А ви їм дзвонили? Чи самі прийшли?
-
Можливо скоро і Ви отримаєте апрув 😉
-
Так там багато варіантів, а яке саме обирати , як тут вибрати? Треба оплачувати до того як здавати документи так ?
-
Дякую за відповідь, ого з 2 березня, вітаю. Ми подали 24 березня. Ні ми не дзвонили
-
А о котрій годині?
12 Jan 2024, 17:45
259278/445321
2 minutes ago