PR CUAET
-
Подавалась на новый ворк пермит 29 июля. Сегодня пришло письмо что продлен на 3 года.
-
Я дзвонила двічі у червні і в серпні.
-
А ви їм дзвонили? Чи самі прийшли?
-
Можливо скоро і Ви отримаєте апрув 😉
-
Так там багато варіантів, а яке саме обирати , як тут вибрати? Треба оплачувати до того як здавати документи так ?
-
Дякую за відповідь, ого з 2 березня, вітаю. Ми подали 24 березня. Ні ми не дзвонили
-
А о котрій годині?
-
Так, буває. Я позаминулої пʼятниці спіймала на 10 вересня.
-
В полі де завантажується квитанція є посилання на оплату онлайн
-
Коли ми заповнювали було таке попередження, можливо щось змінилося
-
Вітаю. Ми подали з чоловіком також сімейну заявку третього березня і вчора отримали на руки новий дозвіл на роботу. А ви дзвонили їм?
-
Всім привіт! Таке питання... Зробили дитині 5 років новий паспорт, подали на новий візітор рекорд ще у березні, і до сих пір ніякої відповіді((😭. Може у кось була така ситуація? Що робити, чекати... Чи можливо їм дзвонити.
-
Доброі ночі , А чи є хто може підказати, як робити оплату .. не можемо зрозуміти 🥹🙏
-
Так само подали у березні сімейну заявку з чоловіком на продовження ворк перміт і така ж ситуація, до сих пір ніякого результату😭😭. Вже й не знаю що робити... Якщо у когось були такі ситуації підскажіть будь ласка, буду вдячна за відповіді 🥰
-
Зловіть слот та напишіть їм на пошту. Мені з SK сказали що приймуть якщо буде слот зловлено але краще написати їм щоб підтвердили (щоб потім у консульстві можна було показати листа якщо почнуть казати ні)
-
Всім привіт! Таке питання... Зробили дитині 5 років новий паспорт, подали на новий візітор рекорд ще у березні, і до сих пір ніякої відповіді((😭. Може у кось була така ситуація? Що робити, чекати... Чи можливо їм дзвонити.
-
А чи приймуть в Торонто, якщо ми з Альберти?
-
Спасибо
-
Так, наче навіть слоти ставили на дати коли вихідні в Канаді (30 вересня, 14 жовтня ітд)
-
В канадские праздники в эдмонтоне работает посольство?
12 Jan 2024, 17:45
259291/452839
about an hour ago