PR CUAET
-
Присутність дитини з 12 років
-
Жива черга на продовження , години прийому на сайті консульства.
-
У Гугл є таблиця які українські букви відповідають англійським по сучасній транслітерації . Напишіть як вам подобається, так і надайте перекладачу. Тільки не забувайте, що саме так і надалі треба буде писати
-
Всі сторінки на яких є якісь записи і печатки перетину кордонів, візи
-
7 июня
-
Можливо комусь допоможе моя інформація Ми приїхали в лютому 2023 До цього моменту ще не отримували жодні бенефіти , я не змогла подати документи онлайн , тому роздрукувала заповнені форми на child benefits (2 форми ) і додала повний перелік документів , які вказані на сайті , в цьому місяці рівно 1.6 роки як ми приїхали ,відправила поштою замовленим листом, щоб слідкувати за доставкою ; пройшов тиждень часу , сьогодні прийшло зранку повідомлення що прийняли в роботу , і ввечері вже є всі зарахування і стоять всі виплати по всім бенефітам (кліматичні , gst, trillium і child benefits) з жовтня , за всі місяці що не отримували - також нарахували в першу виплату , розгляд тривав всього тиждень
-
До речі десь має запрацювати, або вже запрацювала доставка від укр.пошти. Вона має бути дешевшою
-
Здравствуйте. Если кто знает - подскажите пожалуйста, хотя бы примерно, сколько занимает обработка заявки после сдачи биометрии если подавали из Германии? Visitor visa с invitation letter.
-
Але скани для консульства обовʼязковоʼязково в PDF , бо я зробила звичайні, то з консульства прийшов email щоб пересканувала.
-
Це я бачив в чаті Але дип пошта вже була і раніше, але паспорт нею не приїхав Вони якось рандомно вибирають?
-
2295 грн
-
Трохи більше 2 тис грн
-
Підкажіть, чи можно подати на закордонний паспорт двом дитинам одночасно, якщо слот 1?