PR CUAET
-
В мене питання Моя мама канадійка Коли вибираєш із списку: category under which you are applying, що вибирати із списку? Я ж не дитина на утриманні, вже доросла зі своєю сім'є
-
Навпаки. Уявіть собі офіцер в якого по 150 кейсів в докеті бере ваш в робоут, а там пусто по документах. Варіант А, він буде шукати вашого родича заявку 10 років назад, піднімати всі документи, дивитися чи все співпадає. Варіант Б: він кине вам запит на документи, і закине вас в кінець черги (в кращому випдаку). Який варіант ви б обрали на ЗП 60 тис в рік, і коли у вас в 2 рази більше кейсів ніж по регламенту?
-
А якщо у мене мама канадiйка вже но вона на дівочій фамілії, а в мене в свідоцтві народження її фамілія по чоловіку... То не видно мого родства з нею. Мені потрібно сертифікат про розлучення її вставляти, де написано що вона повернула свою дівочу фамілію
-
Про самостійну подачу навіть не думали
-
Саме тому у формі атестації вказується унікальний номер UCI PR/громадянина? До речі, в Канаді слова то не просто слова, тим паче у присутності notary. Навіть це зайвий аргумент. Якби такі документи були потрібні, то в documents так би і писали. Ну най кожний робить як хоче, просто думка.
-
фудбанки і тд будуть негативним фактором, тому що один з принципів гуманітарної подачі це self-sustainability Тобто ви себе маєте показати максимально прекрасним членом Канадської общини, який сам себе забезпечує, і має прекрасне майбутнж, і при тому буде жахливі наслідки мати ваше видворення, але через якусь процедуру в законі ви не можете отримати ПР - і просите до вас цю процеджуру в законі не застосовувати