Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    А як подивитись в якому місті відкрили файл, бо я так і не знайшла того
    1 Reply Last reply
    0
  • t5678250878T Offline
    t5678250878T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    А какая провинция?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В списку їх немає, але як на мене вони необхідні. Також крім списку треба читати всю полісі, там багато чого також написано
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    ... or other identity documents. Не про attesting your relationships....
    1 Reply Last reply
    0
  • t788934714T Offline
    t788934714T Offline
    Star Nataly
    wrote on last edited by
    А якщо у мене мама канадiйка вже но вона на дівочій фамілії, а в мене в свідоцтві народження її фамілія по чоловіку... То не видно мого родства з нею. Мені потрібно сертифікат про розлучення її вставляти, де написано що вона повернула свою дівочу фамілію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    З першого, якщо то був такий самий статус.
    1 Reply Last reply
    0
  • t345817575T Offline
    t345817575T Offline
    Helen Hvostik
    wrote on last edited by
    Про самостійну подачу навіть не думали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Тут ви праві, працівники авіаліній можуть бути не вкурсі всіх правил чи процедур. А оскільки їх сильно штрафують (авіалінії) якщо вони когось привезуть хто не має права, то вони хукають на холодне
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Саме тому у формі атестації вказується унікальний номер UCI PR/громадянина? До речі, в Канаді слова то не просто слова, тим паче у присутності notary. Навіть це зайвий аргумент. Якби такі документи були потрібні, то в documents так би і писали. Ну най кожний робить як хоче, просто думка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Вони завжди є у переліку на будь-яку програму, але по цій програмі вони й виступають доказами, але просто не у всіх можуть бути ці свідоцства, то треба доповнювати іншими документами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    50/50 це як на мене дуже оптимістично. Правда якщо робите це самі, то хоть ризики у вас не високі - пара тис дол на government fees
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    І в чек листу пункт 11 - birth certificates of all family members
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    У переліку є свідоцтва про народження, що вже є доказом рідства (спільні батьки) або ж ті ж паспорти батьків. Просто на сайті це не вказано "Докази", а просто перелік документів....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    фудбанки і тд будуть негативним фактором, тому що один з принципів гуманітарної подачі це self-sustainability Тобто ви себе маєте показати максимально прекрасним членом Канадської общини, який сам себе забезпечує, і має прекрасне майбутнж, і при тому буде жахливі наслідки мати ваше видворення, але через якусь процедуру в законі ви не можете отримати ПР - і просите до вас цю процеджуру в законі не застосовувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Коли люди заповнюють анкети - це на словах . Коли додають документи - це вже докази паперові. Коли не вкладають довідки по новим заявкам - офіцер робить дозапит на довідки і відкладає той файл далі поки не згадає. 🤷🏼‍♀️ Офіцер не буде заморочуватись відкривати старі файли.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Я знаю що робить офіцер в аеропорту у Канаді. Але ж ми ні це обговорювали. Питання не в тому, що і як буде , коли прилетять у Канаду. Коли прилетять - то все буде норм. Я описувала не про то, що буває , коли прилітаєшь. А про то, що буває при посадці у літак в інший країні ще до прильоту у Канаду. Коли можуть не пустити на літак до Канади у якись Варшаві чи Франкфурті, коли канадська віза у паспорті залишилась на 3 дні і ти не маєшь зворотнього квітка через 3 дня із Канади і в тебе ще нема ні візіторрекодс, ні стадіперміт, ні воркперміт. Я ще пам’ятаю, як я у локдаун летіла на лікування до Берліну. І мене у Київі не хотіти пускати у літак, бо в мене не було зворотнього квітка . Хоча був і безвіз і запрошення берлінської клініки. Бо у робітників аеропорту були якись регламенти про допуск до посадки від німецьких авіаліній чи їх імміграційної служби. Пустили тільки після того, як я їм показала зворотній квіток, який прийшлось бігом зробити Страховой компанії для мене, хоча ще було не відомо, скільки я там буду лікуватися. А по прильоту німці взагалі не цікавилися ні запрошенням , ні зворотніми квітками - тількі мій біометричний паспорт і все. Тому при посадці може трапитися що завгодно і це не має ніякого відношення до того, що робить офіцер вже в аеропорту в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Які слова? Коли люди отоимували PR і громадянство, були анкети, де вказували всіх близьких родичів. Це з власного досвіду. У гавермента є вся ця інформація. У переліку документів нічого про підвердження рідства не вимагають, не треба спамити іміграційних працівників і платити зайві гроші, люди. Моя думка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t811875943T Offline
    t811875943T Offline
    М.
    wrote on last edited by
    Calgary
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad