PR CUAET
-
Коли люди заповнюють анкети - це на словах . Коли додають документи - це вже докази паперові. Коли не вкладають довідки по новим заявкам - офіцер робить дозапит на довідки і відкладає той файл далі поки не згадає. 🤷🏼♀️ Офіцер не буде заморочуватись відкривати старі файли.
-
Я знаю що робить офіцер в аеропорту у Канаді. Але ж ми ні це обговорювали. Питання не в тому, що і як буде , коли прилетять у Канаду. Коли прилетять - то все буде норм. Я описувала не про то, що буває , коли прилітаєшь. А про то, що буває при посадці у літак в інший країні ще до прильоту у Канаду. Коли можуть не пустити на літак до Канади у якись Варшаві чи Франкфурті, коли канадська віза у паспорті залишилась на 3 дні і ти не маєшь зворотнього квітка через 3 дня із Канади і в тебе ще нема ні візіторрекодс, ні стадіперміт, ні воркперміт. Я ще пам’ятаю, як я у локдаун летіла на лікування до Берліну. І мене у Київі не хотіти пускати у літак, бо в мене не було зворотнього квітка . Хоча був і безвіз і запрошення берлінської клініки. Бо у робітників аеропорту були якись регламенти про допуск до посадки від німецьких авіаліній чи їх імміграційної служби. Пустили тільки після того, як я їм показала зворотній квіток, який прийшлось бігом зробити Страховой компанії для мене, хоча ще було не відомо, скільки я там буду лікуватися. А по прильоту німці взагалі не цікавилися ні запрошенням , ні зворотніми квітками - тількі мій біометричний паспорт і все. Тому при посадці може трапитися що завгодно і це не має ніякого відношення до того, що робить офіцер вже в аеропорту в Канаді.
-
Які слова? Коли люди отоимували PR і громадянство, були анкети, де вказували всіх близьких родичів. Це з власного досвіду. У гавермента є вся ця інформація. У переліку документів нічого про підвердження рідства не вимагають, не треба спамити іміграційних працівників і платити зайві гроші, люди. Моя думка.
-
Calgary
-
Sorry. Ще не проснувся після нічної зміни. 🙊
-
Просто повинні бути докази, що ви родичі, на словах ніхто ж не повірить
-
Не так. Я писала в тому сенсі, що було важко відповісти, з 4 відповідей треба обрати одну, а вони всі так чи інакше підходять, згадуються в тексті.
-
Cвідоцтва про народження
-
Так, я так подумав, що вас є схожа? Чи я не так зрозумів?😅
-
Є тут хто отримував endorsement? Скільки чекали?
-
Є тут хто отримував endorsement? Скільки чекали?
-
Яку статтю? Яка на екзамені була? 😃
-
@OstapBosak чому люди пишуть що потрібні документи на підтверження родинних зв'язків? Чи нотаріально засвідченої заяви від канадського громадянина/PR не вистачає? Ніяких документів підтвердження родства для основного заявника і PR /громадянина у списку документів немає, чи помиляюсь?
-
Ділюсь своїми датами по aos. Подалась 25 вересня, 3 листопада отримала номінацію. Була затримка, бо офіцер попросив документ, який і так був у заявці, довелось надіслати повторно. Мій кейс був на основі врахування досвіду роботи, отриманого в Україні.
-
Доброго дня. Якщо я міняла донькі візітор рекорд через рік, то коли питають статус в Канаді і його сроки, що писать? З момента отримання першого, чи ті сроки які вказані на новому візітор рекорді?
-
Дякую, тобто це 50/50? Не перший раз чую про церкву, це в Канаді обовʼязково?молоді ми досить відносно (40+). Ще чула багато суперечок щодо футбанку і звертання за провінційною допомогою, Чи буде це негативним фактором? Дякую за відповідь
-
Чесно кажучи не знаю. Якщо не складно змінити - змініть
-
З негативних в першу чергу те що ви є двоє молодих людей, які можуть працювати, і мають на 2-3 роки довізл на роботу. Що апріорі означає, що вас ніхто зараз не виганяє з Канади (що применшує важливість факторів небезпеки чи видворення вас з Канади), а також означає що чисто технічно у вас точно є варіанти економічної іміграції. Щоб в мене не кидали помідорами, я не кажу що у вас немає шансів отримати ПР гуманітарно - я просто вважаю що вони не надто хороші. Але якщо ви вирішили таки пробувати - то ви на правильному шляху, всю цю аргументацію потрібно підкріпити докумнетами. А також бажано роздути сильніше вашу приналежність і укорінення в Канаді (волонтерити, членство в організаціях, церква, психолог і тд і тп)
-
Вам треба буде надавати довідку про шлюб, щоб підтвердити, що ви married
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, якщо пара common law подається, та в taxes формі F1 за минулий рік вказали Merried, Чи треба через CRA змінювати Merried на Common law? Чи важливо це, щоб не було зайвих питань від офіцера?
12 Jan 2024, 17:45
25981/453343
about a minute ago