PR CUAET
-
Я знаю що робить офіцер в аеропорту у Канаді. Але ж ми ні це обговорювали. Питання не в тому, що і як буде , коли прилетять у Канаду. Коли прилетять - то все буде норм. Я описувала не про то, що буває , коли прилітаєшь. А про то, що буває при посадці у літак в інший країні ще до прильоту у Канаду. Коли можуть не пустити на літак до Канади у якись Варшаві чи Франкфурті, коли канадська віза у паспорті залишилась на 3 дні і ти не маєшь зворотнього квітка через 3 дня із Канади і в тебе ще нема ні візіторрекодс, ні стадіперміт, ні воркперміт. Я ще пам’ятаю, як я у локдаун летіла на лікування до Берліну. І мене у Київі не хотіти пускати у літак, бо в мене не було зворотнього квітка . Хоча був і безвіз і запрошення берлінської клініки. Бо у робітників аеропорту були якись регламенти про допуск до посадки від німецьких авіаліній чи їх імміграційної служби. Пустили тільки після того, як я їм показала зворотній квіток, який прийшлось бігом зробити Страховой компанії для мене, хоча ще було не відомо, скільки я там буду лікуватися. А по прильоту німці взагалі не цікавилися ні запрошенням , ні зворотніми квітками - тількі мій біометричний паспорт і все. Тому при посадці може трапитися що завгодно і це не має ніякого відношення до того, що робить офіцер вже в аеропорту в Канаді.
-
Які слова? Коли люди отоимували PR і громадянство, були анкети, де вказували всіх близьких родичів. Це з власного досвіду. У гавермента є вся ця інформація. У переліку документів нічого про підвердження рідства не вимагають, не треба спамити іміграційних працівників і платити зайві гроші, люди. Моя думка.
-
@OstapBosak чому люди пишуть що потрібні документи на підтверження родинних зв'язків? Чи нотаріально засвідченої заяви від канадського громадянина/PR не вистачає? Ніяких документів підтвердження родства для основного заявника і PR /громадянина у списку документів немає, чи помиляюсь?
-
Ділюсь своїми датами по aos. Подалась 25 вересня, 3 листопада отримала номінацію. Була затримка, бо офіцер попросив документ, який і так був у заявці, довелось надіслати повторно. Мій кейс був на основі врахування досвіду роботи, отриманого в Україні.
-
Доброго дня. Якщо я міняла донькі візітор рекорд через рік, то коли питають статус в Канаді і його сроки, що писать? З момента отримання першого, чи ті сроки які вказані на новому візітор рекорді?
-
Дякую, тобто це 50/50? Не перший раз чую про церкву, це в Канаді обовʼязково?молоді ми досить відносно (40+). Ще чула багато суперечок щодо футбанку і звертання за провінційною допомогою, Чи буде це негативним фактором? Дякую за відповідь
-
З негативних в першу чергу те що ви є двоє молодих людей, які можуть працювати, і мають на 2-3 роки довізл на роботу. Що апріорі означає, що вас ніхто зараз не виганяє з Канади (що применшує важливість факторів небезпеки чи видворення вас з Канади), а також означає що чисто технічно у вас точно є варіанти економічної іміграції. Щоб в мене не кидали помідорами, я не кажу що у вас немає шансів отримати ПР гуманітарно - я просто вважаю що вони не надто хороші. Але якщо ви вирішили таки пробувати - то ви на правильному шляху, всю цю аргументацію потрібно підкріпити докумнетами. А також бажано роздути сильніше вашу приналежність і укорінення в Канаді (волонтерити, членство в організаціях, церква, психолог і тд і тп)
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, якщо пара common law подається, та в taxes формі F1 за минулий рік вказали Merried, Чи треба через CRA змінювати Merried на Common law? Чи важливо це, щоб не було зайвих питань від офіцера?