Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Educated Guess - який базується на історії вибірок, і тому як часто/мало зараз вибирають по цій програмі
    1 Reply Last reply
    0
  • t938971340T Offline
    t938971340T Offline
    vladyslav
    wrote on last edited by
    Зайдіть на інші країни, і подивіться як виглядають слоти, як відбувається процес
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tina
    wrote on last edited by
    может кому будет полезно, так как я делала это впервые и у меня все удалось хочу поделится опытом клацала между «с 16» и «до16» каждую секунду. на окне до 16 увидела слот на 18е, переключилась на взрослых и нажала на 18е, дальше быстро любое время и «подтвердить» и просто ждала. все вышло всем удачи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    fast1@k
    wrote on last edited by
    дебилизм максимальный,как может быть так что кто то ловит слоты или просто видит а некоторый даже не видят.Надо не на митинги ходить и говорить какая россия плохая а сначала внутренние дела решать и в консульство жаловаться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t657248808T Offline
    t657248808T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Немає різниці. Я робила дитині 9 років слот до 16 років все ок
    1 Reply Last reply
    0
  • t540612746T Offline
    t540612746T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Одразу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Tabakova
    wrote on last edited by
    У мене то саме
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    by mail
    1 Reply Last reply
    0
  • t5780695580T Offline
    t5780695580T Offline
    Jenya
    wrote on last edited by
    Дитячі були на 21?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2039763201T Offline
    t2039763201T Offline
    Kateryna Strok
    wrote on last edited by
    Так, по крайній мірі у мене так сьогодні пару раз було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yauheniya Yauheniya
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами IRCC) та для будь-яких інших приватних та бізнес потреб. ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти! #реклама #ProfTranslation1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Само нічого не з'являється, просто час відповіді від серверу 10-30 секунд, тому здається, що воно само з'явилося, а насправді браузер показав тоді, коли отримав відповідь від сервера
    1 Reply Last reply
    0
  • t1306378001T Offline
    t1306378001T Offline
    Anastasia N
    wrote on last edited by
    Вітаю! Дорослий?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elena kas
    wrote on last edited by
    Ехх, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yauheniya Yauheniya
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги нотаріального перекладу документів для імміграції (за стандартами IRCC) та для будь-яких інших приватних та бізнес потреб. ✅ Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім провінції Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. 📨 Моя задача - виконати переклад максимально якісно та з дотриманням усіх нормативних вимог, а також індивідуальних побажань клієнта, для успішної подачі Ваших документів! ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти! #реклама #ProfTranslation1
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    В АМА якщо є мембершіп Наші всі пройшли 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t1084870346T Offline
    t1084870346T Offline
    Олійник Лілія
    wrote on last edited by
    Напишіть кому прийшло підтвердження на пошту . На протязі якого часу приходить підтвердження на пошту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yauheniya Yauheniya
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На жаль так. В Саскачевані зазвичай закриті номінації.Якщо втратили роботу про це потрібно повідомити в провінцію, і на жаль це може привести до втрати номінації, та процесу ПР
    1 Reply Last reply
    0
  • t59156414T Offline
    t59156414T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Даже этот сам обновится и появится свободное ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags