PR CUAET
-
Видається на тривалість навчання, а яку тривалість навчання тоді вказувати?
-
І переклад має бути зроблений через апостиль? Чи можна і через сертифікованого канадського перекладача
-
На сайті написано що для стаді перміт потрібен letter of acceptance to designated learning institutions, тож думаю завчасно, допоки не поступив до університету, не дадуть дозвіл на навчання. А хтось робив дітям стаді перміт зараз щоб був дійсний на мабутнє, через 1,5 року? До вступу?
-
Доброго всім дня, якщо хтось знає, скажіть будь ласка, якщо освіта тільки середня (тобто школа) але навчався 9 років в сільській школі, а потім 2 роки в гімназії( закінчив в гімназії) то мені потрібно в анкеті вказувати тільки 2 роки чи як?
-
А вы главный апликант? Или тоже как я доверенное лицо?
-
🤦♀️, всё как всегда в Канаде. Для меня эти аппликации с нашей стороны были отправлены, но с их стороны так как были технические проблемы они пытаются теперь типо увидеть эти аппликации 🤷♀️. Мне толком ничего не ответили по телефону. И скорее всего по этому и говорили что система имеет проблемы 🤦♀️
-
Ну у нас він до листопада 2023,тобто це нінащо не впливає ?не буде проблем коли будемо подавати налогову декларацію?
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка ,отписали новий wp,health card змінили ,а sin потрібно змінювати?