PR CUAET
-
При запросе у работодателя - джоб оффера, он мне говорит, что я тебе дал референс леттер, там все также описано (часы, зп, обязанности). Вопрос: нужен ли джоб оффер при подачи на ПР?
-
Я писала на 3 різних але відповіли з цієї consul_ca@mfa.gov.ua
-
На яку пошту ви писали?
-
Без цієї довідки дитині паспорт не зроблять нажаль Тиждень тому я була в консульстві в Едмонтоні і була свідком як жінку відправили
-
Тільки що відписали з консульства з Оттави чи приймуть мене в жовтні з дитиною з Торонто ,написали -приймуть 😊
-
підкажіть, якщо зловили слот на дитину до 16-ти років, а дитині більше 16-ти, чи можна використати цей слот?
-
Видно тільки слоти на нотаріальні дії… на паспорти ні
-
Я з березня місяця не можу впіймати цей слот. Бачу дати та час, але коли вибираю потім пише даний час вже зайнято . Це просто якійсь жах. А термін дії паспорта вже скоро закінчується 😭
-
Дуже дякую ) В нас батько іноземець, але дитина народилася в Україні ) То в нас свідоцтво та прописка є
-
Подскажите пожалуйста! Сегодня поймал слот, Торонто, паспорт ребенок до 12 лет. Адрес консульства соответствует: 2275 Lake Shore Blvd. West, Suite 301, Toronto, Ontario, Canada, M8V 3Y3
-
якщо хтось із батьків іноземець, або дитина народилась не в Україні, то потрібна довідка про підтвердження громадянства
-
А яка це окрема довідка про громадянство ? Свідоцтво про народження в Україні та довідка про прописку це не то? Дякую 🙏🏻
-
Мне нужно новый загранпаспорт то у меня скоро заканчивается срок
-
Але знову ж таки ми не знаємо вимог які вони викатять 30 вересня, так що я раджу почекати, там може бути все по іншому
-
Цікаво чи реально буде в 18:00
-
Хочу уточнить там все доступны услуги на сегодня ? Или только паспорт для детей?
-
Дякую
-
Податися на візітор рекорд для неї на основі ворк пермітів батьків. Візітор рекорд підходить для перебування, мед страхування, школи. Подавайтеся зараз, щоб дитина не втратила статус
-
значить, ще не надіслали. має бути за день-два десь
-
Вже є інфа на офіційному сайті про паузу програми AIP , точніше прийняття нових заявок на Ендорсмент .
12 Jan 2024, 17:45
260523/429486
4 minutes ago