PR CUAET
-
сьогодні ніхто не получав AOR
-
Підскажіть, тут є опція виготовлення паспорту дітям до 16 років і до 12 років. Я не бачу фрази після 16. Для дорослих написано просто «оформлення паспорту». У всіх так? Три опції.
-
Підкажіть будь ласка на пошту прийшло повідомлення за слот це підтвердження так? І ще таке питання чи зможуть прийняти мене з дитиною на цей 1 слот?
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Якщо не важко, поділіться де саме. Я неможу знайти (
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Ottawa: Available slots on: 2024-10-31
-
-
Про Вену - это очень интересно, спасибо. Это личный опыт, или откуда информация?
-
Это все поймали на торонто?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат