PR CUAET
-
Я цей лист автоматично отримав через 1 годину після подачі
-
Якщо в них вийде заїхати в Україну, то там доволі швидко можна отримати паспорти. В мене батьки минулого року робили за 2 тижні у Києві. Все залежить від бажання, але все одно можливо потрапити сюди до жовтня 2024.
-
Надрукували. Від руки тільки нотаріус заповнив
-
У них немає паспортів для початку. До того ж зараз отримання візи займає багато часу. Плюс треба прилетіти. Тому це все розтягнеться надовго. Щось мені підказує, що, якби хотіли скористатися, то вже б давно почали щось робити🤷🏻♀️
-
Так
-
Acknowledgement of Receipt (AOR) serves as proof that Immigration, Refugees, and Citizenship Canada (IRCC) has received your application.
-
Наскільки я розумію це підтвердження що файл взяли в обробку (поправте хтось якщо я помиляюсь)
-
На пошту та на мобільний, повідомленням
-
Дякую
-
Так
-
73110
-
По професії шукали?
-
Результати на пошту приходять?
-
А що значить "отримання файлового номеру"?
-
Добрий день в чоловіка в job offer letter вказана посада Roofing Technician Не можу розібратись який це NOK дякую
-
Доброго дня) Скажіть,будь ласка, хто заповнював Statutory Declaration ( IMM 0191) ,ви заповнювали від руки ,чи друкували?
-
Дякую
-
Можна податись на звичайну туристичну візу, всередині Канади куает ще працює і до 31 березная можна отримати ворк перміт. А також для возз'єднання не важливо по якій візі ви приїхали - куает чи звичайна туристична.
-
Значить Вони не зможуть по CUAET приїхати. Подача документів закрита
-
Дуже дякую за відповідь!
12 Jan 2024, 17:45
26073/436969
5 minutes ago