PR CUAET
-
Вот ч их разместил .що там думать 4 пункта если детей нет отбрасывацте остаётся. Три .если есть недвижимость в Украине или. Близкие родственники на подконтрольных территориях то есть куда или к кому возвращается (отбрасывайите пункт 4) остаётся 2 пункта ..если есть виды на жительство в других странах .то все это отбой сразу без шансов ...вот как я делал я проанализировал и подумал что есть шансы и только после этого взял консультацию и то бесплатно
-
Update. Був сьогодні в Оттаві. Документи на паспорт прийняли!!!
-
You need to be an admin to do this.
-
/ban
-
Ми подавали NoA з CRA як доказ того,що дохід був у Канаді більше 40к за рік
-
Хочу продать свои usdt,кому интересно пишите в личку.нахожусь в Торонто
-
Головне повідомити про це, бо ірсс може в будь-який момент зв'язатись з компанією і дізнатись це
-
Дякую!
-
обовʼязково. Ви маєте виконувати умови номінації і треба обовʼязково повідомити про це провінцію і ірсс, вони дадуть Вам час знайти нову роботу. Якщо це АОС - то можливо навіть можна інший нок.
-
Поділиться будь ласка чи можливо використовувати фото, що надсилали разом з аплікацією, для портала? Чи треба робити нове?
-
Добрий день! Чи хтось знаходився у такій ситуації і що може бути, я вже на федеральному рівні і ось нещодавно компанія в якій я працював закрилась і я потрапив під скорочення, працював там 1,6 року, зараз у пошуку інакшої, чи обовʼязково треба працювати коли ти на федеральному рівні?
-
Можливо якщо мова про оплату лікування чи навчання то так, бо це є у виключеннях.
-
Плавание в море классно успокаивает.насчет того что рано сдается парень я согласен в мире нет таких вершин что взять нельзя
-
Значить видалили повідомлення, тоді перепрошую, дарма биканув, гарного дня)
-
Як на мене - надто песимістично. Я згідна, що гуманітарна в такому випадку навряд чи підійде. Але є програми на підставі досвіду роботи. Навіть у Квебеку є програма - 2 роки роботи на відповідному НОК і французька на Б2 (7 рівень). У Європі від самого початку так було: щоб відновити статус тимчасового захисту, треба в'їхати з території України. Тому в Європу так легко вже не повернутися, це правда. Пам'ятайте - всього можна досягти, треба лише побачити шлях. Я вірю в те, що у Вас усе вийде. Мені дуже хочеться Вас зараз підтримати. Своєму чоловікові я завжди раджу піти десь побродити, бажано біля води, розслабитися, "переспати" з отриманою інформацією, заспокоїтися, відпустити ситуацію і необхідне рішення обов'язково знайдеться. Повірте, якщо Бог привів Вас у Канаду, він обов'язково щось придумає та покаже, що Ви маєте робити далі. Все буде добре, не хвилюйтеся ☀️
-
Ознайомтесь з правилами чату, будь ласка
-
Людина питала про ботів, щоб зловити слот. Це не просто питання, як забукати слот
-
Лол людина питала як букати слот
-
У меня визы нет
-
так
12 Jan 2024, 17:45
261016/434758
about a minute ago