PR CUAET
-
Підскажіть, будь ласка, як ви дочитали форму? Я хотіла це зробити але ж немає номеру заявки. Зараз чекаю на AOR.
-
Наскільки я розумію, жовтим виділяють ті документи, які точно треба надіслати. Все інше - просто частина стандартного листа.
-
Круто, дуже швидко🚀
-
Подавались 22 липня, а 1 серпня був виготовлений, але не доставлено
-
Разом з погодженням від консульства приблизно 20 днів
-
Поздоровляю! Скільки чекали DHL від дати виготовлення паспорта?
-
мій моргідж у MCAP
-
Хтось подавався на новий паспорт в Оттаві? За якою адресою йти? Бо мені показує посольство і consular section- дві різні адреси
-
Доброго вечора , нам прийшов запит на оплату біометрії , ми оплатили , але не можу зрозуміти як треба квитанцію прикріпити через аккаунт IRCC .
-
В кого є досвід Loan для покупки машини. Яка ставка, які підводні камені?
-
Добриої ночі, група. Хочу подякувати тим хто допомагав. Раніше я питала чи приймають хлопців 17 років на паспорт, що потрібно, та як отримати. Отже сьогодні мій син 17 років забрав свій паспорт, а через два тижні йому вже буде 18, то ж хвилювань було багато. Тож: документи прийняли без проблем і додаткових документів, так само як і видали сьогодні. Все тільки те що на сайті, без приписки до військкомату і медогляду до військкомату. Український паспорт у нього був. Дипломатичну пошту з України не чекали, бо дуже підгорали терміни, то оплачували DHL, також тут шукала поради і мені допомогли. Слот ловила сама, довго і нудно, але допомогли тренування на іншій країні. Ще раз всім щиро дякую і щиро бажаю всім успіху і щоб не в такі останні терміни, як у нас.