PR CUAET
-
Дякую
-
Доброї ночі Підкажіть будь ласка адвоката по біженцям в Альбері? Дякую за відповідь
-
Підскажіть, будь ласка, як ви дочитали форму? Я хотіла це зробити але ж немає номеру заявки. Зараз чекаю на AOR.
-
Наскільки я розумію, жовтим виділяють ті документи, які точно треба надіслати. Все інше - просто частина стандартного листа.
-
Через аккаунт никак. Веб форма. И потом позвонить
-
дякую, що звернули увагу. Виправив. Ось правильний час. 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону
-
Круто, дуже швидко🚀
-
Подавались 22 липня, а 1 серпня був виготовлений, але не доставлено
-
Разом з погодженням від консульства приблизно 20 днів
-
Доброго вечора. Скільки часу чекали закордонний паспорт? У черзі у консульстві в Торонто одна жінка отримала паспорт за 2 місяці…. А я вже чекаю 3(
-
Поздоровляю! Скільки чекали DHL від дати виготовлення паспорта?
-
Доброго вечора. Скільки часу чекали закордонний паспорт? У черзі у консульстві в Торонто одна жінка отримала паспорт за 2 місяці…. А я вже чекаю 3(
-
мій моргідж у MCAP
-
Хтось подавався на новий паспорт в Оттаві? За якою адресою йти? Бо мені показує посольство і consular section- дві різні адреси
-
Доброго вечора , нам прийшов запит на оплату біометрії , ми оплатили , але не можу зрозуміти як треба квитанцію прикріпити через аккаунт IRCC .
-
BMO теж дав найнижче, RBC поки найбільше.. BMO прям значно менше апрувнув, сказали більшу суму без косайнера не дадуть
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, чи можливо хтось чув чи можна продовжити ворк перміт по паспорту з дії (так як фізичний застряг в Польщі)?
-
В кого є досвід Loan для покупки машини. Яка ставка, які підводні камені?
-
Добриої ночі, група. Хочу подякувати тим хто допомагав. Раніше я питала чи приймають хлопців 17 років на паспорт, що потрібно, та як отримати. Отже сьогодні мій син 17 років забрав свій паспорт, а через два тижні йому вже буде 18, то ж хвилювань було багато. Тож: документи прийняли без проблем і додаткових документів, так само як і видали сьогодні. Все тільки те що на сайті, без приписки до військкомату і медогляду до військкомату. Український паспорт у нього був. Дипломатичну пошту з України не чекали, бо дуже підгорали терміни, то оплачували DHL, також тут шукала поради і мені допомогли. Слот ловила сама, довго і нудно, але допомогли тренування на іншій країні. Ще раз всім щиро дякую і щиро бажаю всім успіху і щоб не в такі останні терміни, як у нас.
-
Money Order це як чек, тому ім'я не повинно мати значення - лише отримувач (хоча хз що у них в голові). Перевірив на моєму та в дитині було ім'я дружини
12 Jan 2024, 17:45
261341/446438
4 minutes ago